Feeder-gevuld-met-300gr-pinda-s

Bûten Food - Gevulde feeder met 340 gr pinda's - H 20cm - groen

Bûten Food - Gevulde feeder met 340 gr p...

€7.95
per unit

Bûten Food - Gevulde feeder met 340 gr pinda's - H 20cm - groen

Deze gevulde feeder kan je zo ophangen in je tuin!

Bûten
Art. nr. 201775092

€7.95 per unit

Order before 16:00, shipped today
10 pieces in stock
  • product.en.uspText1
  • product.en.uspText2
  • product.en.uspText3
Pay safe with

Product information "Bûten Food - Gevulde feeder met 340 gr pinda's - H 20cm - groen"

  • Afmetingen: H20xL9,5xB8,5 cm
  • Inclusief pinda's
  • Kleur: groen
  • Materiaal: duurzaam kunststof, gegalvaniseerd glas
Wil jij jouw gevleugelde vrienden een handje helpen tijdens de wintermaanden? 🐦 ❄ Dankzij deze gevulde feeder kunnen ze heerlijk smikkelen!

De feeder is gevuld met 340 gr knapperige pindanootjes, zo kunnen de vogels wel even verder! Het voederhuisje kan bovenaan makkelijk geopend worden om bij te vullen. Deze feeder is gemaakt van duurzaam kunststof en gegalvaniseerd glas. Hij heeft een natuurlijke groene kleur zodat hij niet opvalt in je tuin. Lets' get nuts! 🥜

Wist je dat: vogels die hier blijven overwinteren tot 10% van hun gewicht verliezen tijdens de wintermaanden? Serveer de tuinvogels een vliegend buffet van calorierijke mezenbollen om dit gewichtsverlies te compenseren ;) Of wat dacht je van een smakelijke cake met meelwormen en fruitstukjes als dessert? Bekijk hier ons assortiment vogelvoer en feeders/drinkschalen. Zorg ook steeds voor een lauw bakje met water zodat de vogels voldoende kunnen drinken zonder dat het water bevriest.

Zo kies je de perfecte plek voor de feeder!
• Hang de feeder hoog op aan de takken van de bomen of een voederstation zodat de huis- en buurtkatten er niet bij kunnen! Idealiter in de buurt van struiken of bomen met stekelige blaadjes of doornen.
• Hou de voederplaats schoon zodat er geen ongedierte op afkomt of de vogels ziek worden.

Elke vogel eet zoals hij gebekt is
Wist je dat vooral pimpelmeesjes verlekkerd zijn op vetbollen?! Mussen & vinken zijn dan weer dol op zaden & pinda's, en merels houden van zoete rozijnen.

Lees onze blog "Maak jouw winterse tuin klaar voor de dieren" voor nog meer tips van Marcel!

Over Bûten:
Dankzij Bûten voelen alle tuindieren zich welkom in jouw tuin of op het balkon! Van onze gevleugelde vrienden tot pluizige eekhoorns & stekelige egeltjes. Voor bijna elk tuindier hebben ze wel een aangepast huisje, voer of voederstation in het assortiment. Bovendien vind je er ook heel wat leuke tuincadeautjes!

Product specifications

Weight: 0.34 kg
Contents: 1 pc
Package dimensions: 20l x 9.5w x 8.5h cm