Montage van uw ACD-kas

Een ACD-serre zelf monteren of niet?

Hieronder kan u verschillende montage handleidingen en video's bekijken voor het monteren van uw ACD-serre.

Een vraag die wij vaak krijgen is: "Kan je een ACD-kas makkelijk zelf plaatsen, en hoeveel tijd neemt dit in beslag?". Vandaar dat we hier ook verder op ingaan, en jouw direct het antwoord voorschotelen:

JA! Een ACD-kas plaatsen is vrij makkelijk. En u spaart er veel geld mee uit! Ik vergelijk het meestal met een ietwat grotere kast van de door iedereen gekende Zweedse meubelfabrikant ;-) Als je deze zonder problemen in elkaar kan zetten, dan zal dit ook lukken met een ACD-serre. Dit is ook waarom ACD zo gekend is als meest kwalitatieve serre fabrikant.

Het belangrijkste is dat u uw tijd neemt, en met 2 personen bent. Voorzie ongeveer 1 dag voor de montage of iets meer indien u voor een grote serre kiest of veel opties gekozen heeft.

Bij montage van een ACD-serre:

  • Hoef je geen gaten bij te boren of uit te vijlen. Alles past en is voorgeboord. 1 Uitzondering: de optie nokversiering
  • Is veiligheid belangrijk! Het glas in de serre is veiligheidsglas waardoor het minder snel breekt. De zijkanten zijn niet scherp. Indien er toch iets fout gaat en het glas breekt dan brokkelt dit in allemaal kleine ongevaarlijke deeltjes uiteen, zoals bij een autoraam.
  • Zijn de profielen zelfdragend. Dit zorgt voor stabiliteit & maximale draagkracht. Toch is het nog altijd aangeraden om de serre extra te verankeren. Zorg voor een vlakke ondergrond voor een eenvoudige plaatsing.

Hieronder een overzicht van de 10 stappen voor de montage van jouw kas. Helemaal onderaan kan je ook een montagefilmpje bekijken!
Klaar? Stuur ons dan zeker een paar foto's zodat we het resultaat ook kunnen bewonderen! 

Impressiebeelden plaatsing 👇

Heb je 2 linkerhanden of geen tijd/zin om de serre te monteren? Dan kan je de serre ook laten plaatsen door de vakmannen van ACD.
Reken op een leveringstermijn van ongeveer 2 weken extra. De prijs is afhankelijk van de gekozen serre en het aantal opties. Bekijk hiervoor onze serre configurator!

Montagevideo

Meer info? Ontvang al onze tuintips rechtstreeks in je mailbox!

We mailen je alleen handige weetjes, groene adviezen en onze beste promoties & kortingen. Je ontvangt 'm ongeveer 1x per week en je kan op elk moment uitschrijven.
Geen spam, beloofd 🤞