Levertijd & verzendkosten


  logo hermie

Bedankt voor jouw bestelling, super klant! 🙏 Wij doen ons uiterste best om jouw bestelling zo spoedig mogelijk naar je toe te brengen!

Wat is de leveringstermijn? 

De leveringstermijn varieert per product en staat duidelijk aangegeven op de productpagina en in jouw besteloverzicht. Deze termijn varieert van levering op de volgende (werk)dag tot enkele werkdagen. Van zodra jouw bestelling wordt ingepakt, ontvang je een automatische mail met daarin de tracking code van de koeriersmaatschappij. Zo hoeft je niet ongeduldig voor het raam op wacht te staan maar kan je het geschatte levermoment online volgen!

Onze inpakkers & koeriers gaan snel te werk maar kunnen helaas nog niet teleporteren. Het is dus altijd mogelijk dat de levering van jouw pakje iets langer duurt. Gelukkig komt dit maar zelden voor! Is er toch een langere wachttijd door onverwachte omstandigheden? Dan mag je van ons een seintje verwachten! 


Wat zijn de verzendkosten?

België:

€4,99 voor bestellingen tussen de €0,01 en €39,99

Gratis voor bestellingen vanaf €40

Nederland:

€4,99 voor bestellingen tussen de €0,01 en €39,99

Gratis voor bestellingen vanaf €40

Frankrijk:

€15 voor alle bestellingen

Afhaling in ons magazijn Industrielaan 5 in Eeklo

Bedankt dat je de bestelling zelf komt ophalen! Dit doet ons en het milieu een plezier!
We belonen je dan ook graag met 25% afhaalkorting op de plantjes. 🌱

Op het besteloverzicht geven we een indicatie wanneer jouw bestelling klaar zal staan voor afhaling. We doen ons uiterste best om ons aan die belofte te houden! Van zodra jouw bestelling beschikbaar is aan de afhaalbalie, sturen wij je een mailtje met de leverbon. Wacht altijd met de afhaling tot je deze mail ontvangen hebt om onnodige verplaatsingen en wachttijden aan het afhaalpunt te vermijden. 

Bestellingen kunnen na bevestiging opgehaald worden aan de afhaalbalie van maandag tot en met vrijdag, van 9 tot 12u en van 13 tot 18u.

Een vraag over jouw pakje?

  • Wanneer wordt mijn pakje geleverd?

Over het algemeen wordt jouw pakje de eerstvolgende werkdag (vaak is dit tussen 9u en 18u maar de uren kunnen afwijken) geleverd door PostNL. Helaas kunnen wij het moment van aflevering niet garanderen aangezien PostNL zijn routes zelf opstelt aan de hand van alle uit te leveren pakketten + het verkeer niet in de hand heeft.

Wanneer het om een volumineuze bestelling of een bestelling van meer dan 150 kg gaat, werken we met pallettransport (via GLS of Dina Logistics) en kan de levering 2 tot 3 werkdagen duren.

Plaats je een bestelling voor 17u? Dan doen we er alles aan om jouw order nog dezelfde dag te laten vertrekken.
Met dank aan onze super magazijniers & koeriers! 

  • Hoe kan ik mijn pakje volgen?

De levering van jouw pakje verloopt via de koeriers van PostNL, GLS of Dina Logistics. Indien de levering plaatsvindt met PostNL of GLS ontvang je een tracking code via mail. Zo kan je de weg van jouw pakketje van ons magazijn naar jouw voordeur vlot opvolgen! 

  • Niet-conforme levering? 

Was de levering niet-conform? Meld dit dan binnen de 5 werkdagen aan onze klantendienst.


Heb je nog vragen? Onze klantendienst staat voor je klaar! 👇