Graszaad

Graszaad

Bij ons kan je terecht voor topkwaliteit graszaad van: 


🌱Elk graszaad heeft een andere samenstelling en is daardoor geschikt voor specifieke doeleinden. Je kan kiezen uit graszaden voor snel herstel, schaduwgras, siergras, sport- & speelgras, robotmaaiers, waterbesparend graszaad... Gebruik de filters om het perfecte graszaad te vinden dat aan jouw eisen voldoet!

💡Tip: Lees onze beste tips voor een mooi groen en gezond gazon in onze gazonblog. Deze artikelen helpen je op weg met het kiezen van het juiste graszaad, hoe je gras te zaaien enz.:

Gratis levering vanaf € 40
in België & Nederland!

Alle A-merken
aan de scherpste prijzen!

 Advies op maat
door onze tuinexperts!

Onze klanten geven ons 9.3/10
op basis van > 25.000 reviews!

Het perfecte graszaad! 🌱

Last van kale plekken in je gazon, of wil je simpelweg een nieuwe & frisse grasmat zaaien? Dan ben je op de juiste plek! Voordat je de graszaadjes lukraak in het rond gaat strooien - doe sowieso maar niet! – is het belangrijk om het juiste graszaad voor je tuin te kiezen. Hier spelen onderstaande factoren een cruciale rol:

• De functie van je gazon

Krijgt je gazon het zwaar te verduren door spelende kinderen (kies dan voor speel- en sportgazon), of hou je net van “het perfecte plaatje” met een strakke & fijnbladige pelouse (hier is siergazon je ideale keuze)?

• De bodem van je gazon

Heb je te maken met een droge zandgrond? Dan is Water Saver, of een ander droogtebestendig gazon,  je redder in nood!

• De locatie van je gazon

Is je tuin omgeven door prachtige bomen? Kies dan voor een schaduwgazon!

Maar ook de weersomstandigheden spelen een grote rol en worden steeds extremer. Zo worden de zomers steeds heter en droger, met kale plekken en hittestress als gevolg. Dankzij Water Saver of Barenbrug Resilient Blue ben je voorbereid op deze intense weerfenomenen. We hebben zelfs gazonzaad in ons gamma met een speciale SOS-technologie waardoor je zelfs in de winter het gazon kunt (door)zaaien.

Zo is er voor elke tuin(ier) wel een perfect grasmengsel beschikbaar!