Meststof

Geef jouw gewassen een zetje bij het groei- en bloeiproces, door ze van een speciale meststof te laten profiteren. 👨🏼‍🌾 Of je nu de vruchtbaarheid van de bodem wilt verbeteren, de wortelgroei wil stimuleren of de weerstand tegen ziekten en plagen wil verhogen; bij ons vind je altijd een meststof die aan de behoeften van jouw specifieke gewas voldoet. Dat garanderen we.

Wil jij je gazon laten stralen met weelderig groen gras? Dan moet je geregeld je gazon bemesten. Best maak je dan gebruik van meststoffen voor het gazon. Deze gazonmeststoffen zijn speciaal samengesteld om je grasveld alle voedingsstoffen te geven die het nodig heeft voor een gezonde groei en een prachtige uitstraling.

Gratis levering vanaf € 40
in België & Nederland!

Alle A-merken
aan de scherpste prijzen!

 Advies op maat
door onze tuinexperts!

Onze klanten geven ons 9.3/10
op basis van > 25.000 reviews!

Tip van onze blog
Welke meststof hebben mijn planten nodig?


Meststoffen zijn een bron van voeding, en geven een boost aan jouw planten. Het is echter belangrijk dat jouw bodem goed in evenwicht is om deze voedingsstoffen te kunnen opnemen. 

En daar komen die bodemverbeteraars weer van pas. Om het cru uit te drukken: als je een zuivere zandgrond hebt, spoelt het water en de meststoffen die je geeft gewoon weg. Begin dus altijd eerst met de bodem te verbeteren en pas daarna met meststoffen toevoegen.


Wil je er meer over weten? Lees onze blog