Onderdelen en herstelling

Soms gaat er wel eens iets stuk aan je zwembad. Niets blijft namelijk eeuwig meegaan, waardoor een kapot onderdeel aan je zwembad of zwembadinstallatie nu eenmaal niet te vermijden is. Bij een scheurtje in je opblaasbaar zwembad of opbouwzwembad kan je dit in de meeste gevallen makkelijk zelf herstellen met behulp van een zwembad repair kit. Andere onderdelen die je mogelijk nodig hebt, zijn slangen, darmen en eventueel verloopstukken. Het is mogelijk dat je huidige gewoonweg hun beste tijd gehad hebben of misschien heb je nieuwe nodig omdat je zwembad en filterpomp of stofzuiger niet volledig op elkaar afgestemd zijn. Daarom vind je verschillende zwembadonderdelen en zwembad reparatiesets bij Hermie Online.

Zwembadslangen en -darmen

Als je een filterpomp aankoopt, zal er altijd een zwembadslang bij zitten. Dit is normaal omdat je ze anders niet kan gebruiken. Echter heeft zo’n zwembadslang een vaste lengte. 1 tot 1,5 meter is zowat het gemiddelde. Door te kiezen voor een wat langere zwembadslang kan je je zwembad-filterpomp bijvoorbeeld ook wat verder weg zetten als je dit wenst. Zo een langere zwembadslang is ook handig als je die bijvoorbeeld op een zwembad-stofzuiger wilt aansluiten. Doordat de slang een stuk langer is, heb je een groter bereik en kan je overal beter bij. Als je een zwembadslang van 32 mm diameter wilt aansluiten op een installatie van 38 mm diameter of vice versa, is dit ook geen probleem met behulp van onze handige verloopstukken.

Bekijk zwembadslangen en darmen

Zwembadreparatiesets

De zwembaden en spa’s van Intex, Bestway en Exit Toys zijn van topkwaliteit. Toch loert een ongelukje altijd om de hoek, waardoor je bijvoorbeeld met iets scherp langs de liner van je zwembad gaat. Voordat je het weet, is er een scheurtje in het zwembad. Dit kan aan de buitenkant of de binnenkant zijn. Gelukkig hoeft een klein scheurtje zeker niet rampzalig te zijn. We hebben in het gamma verschillende Intex en Bestway zwembad reparatiesets waardoor je vrij makkelijk zelf het scheurtje in je zwembad of opblaasbaar waterspeelgoed kan herstellen.

TIP: Hou altijd een reparatiesetje in reserve. Better safe than sorry! 😉

Bekijk alle zwembadreparatiesets

Let wel op: Niet alle herstelkits zijn geschikt voor gebruik onder water, terwijl andere zelfs onder water kunnen worden aangebracht. Kijk dus de gebruiksaanwijzingen van de zwembadreparatiekits na om te controleren of het water eerst uit het zwembad moet of niet.