Serres

Wens je een serre aan te kopen? Als expert in groenteplanten zijn we ook premium dealer van de glazen ACD-serres & hebben we ook de glazen tuinkassen van Vitavia in ons aanbod. 

Via de serre configurator kan je eenvoudig & snel jouw serre naar keuze samenstellen, met bijhorende accessoires. De serres worden aan huis geleverd, da's handig!

Bekijk het aanbod van deze kwalitatieve merken 👇
👉 Heb je nog vrageninteresse in een model dat nog niet in ons assortiment zit of wil je graag onze demoserre bezoeken? Onze serre-expert staat voor je klaar! 
📱Stuur ons via Whatsapp 📧 Stuur een mailtje Bel 📞0032/(0)9 396 59 00

Twijfel je nog of je voor een budget plastiek broeikas, een tunnelserre of onze kwalitatieve glazen serre moet kiezen? 
Lees dan zeker onze serregids! In deze handige gids ontdek je de voor- en nadelen van elk type kas, en het verschil tussen rechte & schuine wanden! 

Gratis levering vanaf € 40
in België & Nederland!

Alle A-merken
aan de scherpste prijzen!

 Advies op maat
door onze tuinexperts!

Onze klanten geven ons 9.3/10
op basis van > 25.000 reviews!

Tip van onze blog
Welke serre kies ik?

Serres, ook wel tuinkassen genoemd, zijn al lang niet meer enkel te vinden in grootmoeders tuin. Het hoofddoel is nog altijd om groenten en fruit in een warme omgeving te laten groeien, maar tegenwoordig worden ze ook steeds vaker als tuinkamer gebruikt. De serre wordt dan een verlengstuk van de huiskamer, tussen het groen in de tuin. 

Kweekkassen komen in allerlei vormen, kleuren en afwerkingen maar ook prijsklassen. In dit artikel zetten we dan ook een aantal diverse types "broeikassen" op een rij, met hun richtprijs en kenmerken. Zo kan je makkelijk bepalen welke serre bij jouw levensstijl en, niet onbelangrijk, budget past!

Klik hier voor onze tips & tricks!