Garantie & klachten

Klachten

Bent u niet tevreden over uw bestelling en heeft u een klacht? Dat is jammer! Wij raden u aan om eerst contact op te nemen met onze klantenservice, zodat zij een passende oplossing voor u kunnen vinden. Zo blijft iedereen tevreden & kunnen wij onze service continu verbeteren!

📧 info@hermie.com  📞 +32 (0)9 396 59 00

Controleer bij ontvangst altijd de gekochte goederen en voorzie ons van beeldmateriaal indien er zichtbare gebreken zijn aan de goederen. Op deze manier kan de klantenservice het voor u nakijken & u snel een oplossing bieden.  Komen we er samen niet uit? Dan kunt u zich wenden tot Stichting Webwinkelkeur die onafhankelijk & kosteloos bemiddelt tussen klant & verkoper. 

Sinds 15 februari 2016 is het voor consumenten in de Europese Unie ook mogelijk om klachten in te dienen via het ODR platform van de Europese Commissie. Dit ODR platform is te vinden op http://ec.europa.eu/odr Als uw klacht niet al elders in behandeling is dan staat het u vrij om uw klacht in te dienen via het platform van de Europese Unie.

Garantie & herstellingen

Wij kiezen onze producten zorgvuldig uit en willen ze in topconditie bij u afleveren. Hoewel de koeriers hun uiterste best doen, kan het helaas voorkomen dat een bestelling tijdens het transport beschadigd raakt of dat een product niet goed werkt (bijvoorbeeld door een fabricagefout). In deze gevallen kunt u aanspraak maken op garantie. Om aanspraak te maken op garantie bent u wettelijk verplicht om het defect binnen twee maanden na ontdekking aan ons te melden. Als het defect onder de garantie valt, zullen wij uw product gratis repareren of vervangen. Indien het product niet gebruikt is op de manier waarvoor het bedoeld is, kan geen aanspraak gemaakt worden op garantie. 
De garantievoorwaarden en -termijn kunt u vinden op de productpagina of u kunt hiervoor contact opnemen met onze klantenservice. 
Wilt u aanspraak maken op onze garantie? Stuur ons dan afbeeldingen van het beschadigde of defecte product, samen met uw aankoopgegevens. U kunt deze gegevens mailen naar info@hermie.com. De klantenservice beoordeelt of het product ter controle/reparatie aan ons geretourneerd dient te worden (en verstrekt u een retourlabel zodat u het pakket naar een PostNL pakketpunt bij u in de buurt kunt brengen) of dat u direct een nieuw exemplaar ontvangt.
Voor sommige merken geldt dat het defecte product naar een reparatiepunt gebracht moet worden of dat u rechtstreeks contact op kunt nemen met de leverancier. Dit is vooraf afgesproken met de leverancier zodat wij u een nog betere & snellere (reparatie) service kunnen bieden. Indien dit het geval is dan zal dit worden meegedeeld door de klantendienst en zullen zij u de nodige informatie bezorgen om de klacht of herstelling te melden.