Levering van jouw ACD serre

Proficiat, je hebt een prachtige ACD serre aangekocht! Dat vinden we bij Hermie superleuk! 🙏🙏
Die mooie serre wordt ook goed verpakt & beschermd geleverd met een grote vrachtwagen

De zelfbouwpakketten en glasbox worden aan de stoep geleverd (niet aan de tuin!). Ben je extra vriendelijk tegen de vrachtwagenchauffeur?
Dan is deze misschien wel bereid om net dat ietsje meer te doen maar dat kunnen we helaas niet beloven! 

Het is dus heel belangrijk dat je voor de levering controleert of zo'n vrachtwagen (lengte: 18,7 m, breedte: 2,5 m en hoogte: 4,1 m) wel tot in jouw straat en oprit kan rijden. Lukt dit niet? Geef dit dan zeker op voorhand door bij het bestellen & aan de transportfirma. Zij nemen een week voor de levering contact met je op om een leverdatum af te spreken. Zo is er steeds iemand aanwezig om de serre in ontvangst te nemen!

Praktisch:

  • Voor de levering: Enkele dagen voor de levering neemt de transportfirma contact met je op om een gepaste leverdatum af te spreken. Geef dus zeker altijd jouw telefoonnummer door bij het bestellen van de serre. 
  • Tijdens de levering: Controleer de goederen op zichtbare schade. Zie je dat de dozen/onderdelen beschadigd zijn? Geef dit dan zeker door op de afzendnota van de transporteur en neem onmiddellijk contact met ons op. Zo kunnen wij dit ook met ACD bespreken. 

Belangrijk:

De serres worden rechtstreeks vanuit Roeselare naar de eindklant verstuurd. Wil jij dit product graag in Nederland laten leveren? Geen probleem, dit doen we graag voor je! Helaas rekent de fabrikant hiervoor een extra transportkost aan. 

Een handig overzicht van de leveringsafspraken kan je hieronder vinden 👇

Meer info? Ontvang al onze tuintips rechtstreeks in je mailbox!

We mailen je alleen handige weetjes, groene adviezen en onze beste promoties & kortingen. Je ontvangt 'm ongeveer 1x per week en je kan op elk moment uitschrijven. Geen spam, beloofd 🤞