Hoeveel kost een ACD serre?

Een ACD serre is een serre voor het leven zegt men weleens. En ja dat kunnen wij enkel beamen. In al die jaren hebben we bijna geen enkele klacht ontvangen over een geplaatste acd serre en dat zegt genoeg denk ik.

Wij verdelen naast ACD prestige serres ook Filclair, ook een kwaliteitsmerk. Beiden zitten ongeveer in dezelfde prijsklasse en onze persoonlijke mening is dat ACD als grootste voordeel heeft dat ze met een zelfdragend profiel werken en ze meer standaard opties hebben naar afwerking. Filclair heeft echter gewoonweg de beste folie tunnelserres! Vandaar dat ze ook een bovengemiddelde garantie geven op hun producten.

Beide merken/firma's zijn echt kwalitatief te noemen EN belgisch fabrikaat. Dit is belangrijk om te vermelden want die kwaliteit en gebruik van betere materialen heeft helaas ook een kost. Koop je echter een serre van beide merken dan ben je gewoon gerust als er eens een storm opsteekt (wat niet kan gezegd worden van hun goedkope alternatieven die wij soms smalend de wegwaaiserres noemen).

Maar wat kost zo'n serre nu?

Op onze site kan je voor de meeste standaard modellen de prijs terugvinden en kan je ook de prijs nagaan voor jouw specifieke configuratie qua kleur of extra opties/accessoires. Zit jouw droomserre er niet bij of heb je hulp nodig? Stuur ons dan zeker een 📧 mailtje  We helpen je graag bij de keuze voor jouw droomserre en bezorgen je een offerte op maat!

Hermie.com is DE moestuinspecialist en dealer van ACD serres. Heb je ergens anders een goedkopere prijs of speciale actie gezien? Contacteer ons en wij kunnen dit zeker evenaren.

Bij hermie.com krijg je bij een bestelling van een Prestige serre een cadeaubon van €50 voor aankoop van moestuinplantjes of andere producten op onze website.

De online serre prijsconfigurator is opgedeeld in volgende serre types:

  • Actiemodellen
  •  Serre met schuine wanden
  • Serre met rechte wanden
  • Urban/stadserres
  • Muurserres
  • Introgrow/Budget serres

In deze video legt onze serre-expert Jelle uit wat de voordelen zijn van een ACD serre en waarom deze resistent zijn tegen stormweer. 👩‍🌾

Deze artikelen kunnen je misschien ook interesseren?

Heb je nog vragen? Geef ons dan zeker een seintje of maak een afspraak voor persoonlijk advies en een rondleiding in onze demo serre in Eeklo.
📧 info@hermie.com 📞 +32 (0)9 396 59 00 

Meer info? Ontvang al onze tuintips rechtstreeks in je mailbox!

We mailen je alleen handige weetjes, groene adviezen en onze beste promoties & kortingen. Je ontvangt 'm ongeveer 1x per week en je kan op elk moment uitschrijven.
Geen spam, beloofd 🤞