Vitavia Ida muurserre 6,5m² met veiligheidsglas - Zwart - Met dubbele schuifdeur (B120 cm) en fundering

Voor de hobbytuiniers met een beperkte ruimte

(0)
Vitavia
Art. nr. 201962812

€ 1.709,00 per stuk (incl. btw)

Kleur
Beglazing
Oppervlakte in m²
Nu besteld, uiterlijk 29/10 verzonden.

LET OP: Langere levertermijn! (29/10 verzonden) ⚠️

Voldoende voorraad
Configureer hier jouw toekomstige serre 👇🏽
Configureer hier jouw toekomstige serre 👇🏽
De connectiestukken zijn nodig om een afvoerbuis aan te kunnen sluiten aan de serre.downpipe-kit

Deze automatische raamopener opent je ramen langzaam en voorzichtig bij hogere temperaturen en sluit ze weer als het afkoelt. 1 raamopener per raam wordt aanbevolen.

automatic-vent-opener-317959 (1).jpg

Klik hieronder om je aantal te kiezen 👇🏽

Laat eventuele opmerkingen hier achter. Wanneer nodig zullen we contact met jou opnemen.
Configureer hier jouw toekomstige serre 👇🏽
Deel jouw configuratie
  • Gratis levering vanaf € 40
  • Advies op maat door onze experts
  • Veilig online betalen
Betaal veilig met

Productinformatie "Vitavia Ida muurserre 6,5m² met veiligheidsglas - Zwart - Met dubbele schuifdeur (B120 cm) en fundering"

  • Oppervlakte: 6,5 m²
  • Kleur: Zwart
  • Met 2 dakvensters en dubbele schuifdeur (b120 cm)
  • Vervaardigd uit 3 mm veiligheidsglas (wanden, dak van polycarbonaat)
  • Inclusief gratis fundering
  • 10 jaar fabrieksgarantie op het frame
  • Doe-het-zelfpakket

👉 Heb je vragen of interesse in een model dat nog niet in ons assortiment zit of wil je graag onze demoserre bezoeken? Onze serre-expert staat voor je klaar! 
📱Stuur ons via Whatsapp📧 Stuur een mailtje  Bel 📞0032/(0)9 396 59 00

Over de Ida serre

De Vitavia Ida-serie is een slimme oplossing voor tuinliefhebbers met beperkte ruimte. Deze serre is ontworpen om tegen een muur te worden geplaatst en biedt ondanks zijn compacte formaat volop ruimte voor de teelt van kruiden en groenten, evenals het overwinteren van grotere potplanten. Dankzij de volledige stahoogte kun je comfortabel werken, zelfs in een kleine tuin, op een balkon of terras.

Wat de Ida-serie uniek maakt, is zijn veelzijdigheid en de aandacht voor detail in het ontwerp. De serres zijn uitgerust met handige schuifdeuren en een of twee dakramen, afhankelijk van het model, wat zorgt voor een efficiënte ventilatie en eenvoudig toegang. De standaard regengoot zorgt ervoor dat je gemakkelijk regenwater kunt opvangen en hergebruiken. Deze serie serres vereist een stevige achterwand zoals een huis- of tuinmuur, waardoor ze stabiel en veilig geplaatst kunnen worden.

  🌱 Bekijk het volledige overzicht van de Ida-serres

Deze speciale aanbieding omvat een kant-en-klaar pakket, inclusief gratis stalen opbouwfundering van 6 cm! In tegenstelling tot sommige andere webshops, waar de fundering apart wordt aangeboden, beschouwen wij dit als een essentieel onderdeel van de serre. Wij wensen dergelijke serres echter niet te verkopen zonder fundering. Daarom nemen wij de fundering op in onze totaalprijs, zo komt u achteraf niet voor onaangename verrassingen te staan!

Neem zeker een kijkje in onze handige serregids voor meer tips!

Specificaties

✅Vloeroppervlak: 6,5m²; ✅Afmetingen: L190,1 x B316,6 cm ✅Nokhoogte: 220,8 cm ✅Zijwanden: 168,6 cm (dakgoot hoogte) ✅Beglazing veiligheidsglas: 3 mm ✅Inclusief 2 dakramen ✅Inclusief dubbele schuifdeur (b120 cm) ✅Inclusief stalen fundering Vitavia ✅TÜV-certificering, deze kas is van topkwaliteit.

Montage

Standaard worden alle kassen geleverd als een zelfbouwpakket dat nog door de klant geassembleerd moet worden. Voor handige doe-het-zelvers is dit echter een koud kunstje, mede dankzij de meegeleverde handleiding en handige montagevideo's. De Vitavia-kassen onderscheiden zich door hun hoogwaardige constructie die moeiteloos in elkaar te zetten is. De montagehandleiding is te downloaden via deze link. Aangezien de kas slechts op één manier gemonteerd kan worden, is het van belang de handleiding nauwkeurig te volgen.

Advies & dienst na verkoop

Hermie.com is oorspronkelijk gestart als een moestuinbedrijf dat moestuinplanten en hoogwaardige serres verkocht. Hoewel we ons assortiment inmiddels hebben uitgebreid, blijven we ons inzetten voor persoonlijk advies en after-sales service. Heb je een probleem? Dan kan je ons altijd contacteren en proberen wij je in eerste instantie te helpen. Kunnen wij geen hulp bieden? Dan zoekt Vitavia België een gepaste oplossing voor je!

Garantie
Bij de aankoop van een kas van Vitavia investeer je in Duitse kwaliteit. Deze kassen staan bekend om hun uitzonderlijke kwaliteit. Vitavia staat achter haar product en geeft daarom 10 jaar fabrieksgarantie op het tuinkas frame!


Montagefilmpjes (Duits)

• Fundering:

 Frame:

• Deur:

• En tot slot een filmpje waardoor je ook de sfeer binnenin de serre kan ervaren:

Productspecificaties

Aantal dakramen: 2
Beglazing: Veiligheidsglas 3 mm
Breedte in cm: 317
Goothoogte in cm: 169
Kleur: Zwart
Lengte in cm: 190
Nokhoogte in cm: 221
Oppervlakte in m²: 6,5
Productserie: Vitavia Ida
Type serre: Muurserre
Inhoud: 1 stuk(s)
Afmetingen: 190L x 317B x 221H cm

Beoordelingen

0 van 0 beoordelingen

Geef een beoordeling

Deel jouw ervaringen met andere klanten.