Intex-Metal-Frame-opzetzwembad-rond-244-x-H51-cm

Intex Metal Frame opbouwzwembad - rond - Ø244 x H51 cm

Intex Metal Frame opbouwzwembad - rond -...

€ 69,00
per stuk

Intex Metal Frame opbouwzwembad - rond - Ø244 x H51 cm

Met aansluiting voor patroonfilterpomp

Intex
Art. nr. 201780516

€ 69,00 per stuk

Nu besteld, uiterlijk morgen verzonden
Haast je, nog maar 4 stuks beschikbaar
  • Gratis levering vanaf € 35
  • Advies op maat door onze experts
  • Veilig online betalen
Betaal veilig met

Perfect combineren

Intex afdekzeil - rond - Ø244 cm

€ 8,99 € 6,99

Intex drijvende solar cover/afdekzeil - rond - Ø206 cm

€ 12,99

Intex filter cartridge type H

€ 2,99 € 1,99

Intex patroonfilterpomp C330 1.250 L/u

€ 49,99 € 41,99
Totaal

Productinformatie "Intex Metal Frame opbouwzwembad - rond - Ø244 x H51 cm"

  • Afmetingen: Ø244 cm x H51 cm
  • Vorm: rond
  • Inhoud: 1.828 L
  • Kleur: blauw
  • Inclusief handig reparatiekitje & leegloopventiel
  • Robuuste buizenconstructie
  • Flexibele wanden
Met het Metal Frame opbouwzwembad Ø244 x H51 cm (1.828 L) kies je voor een stevig & gebruiksvriendelijk zwembad. Dit zwembad heeft de typische middenblauwe kleur. De drielaagse “Super Tough” wanden maken het zwembad flexibel. De liner bestaat uit een gerasterde polyester binnenlaag met aan beide zijden een dikke pvc buitenlaag. Het frame is gemaakt van robuuste buizen van gepoedercoat staal. Zo geniet je op een veilige & duurzame manier van jaren plonsplezier. Bij dit zwembad horen geen accessoires maar deze kan je natuurlijk altijd apart aankopen. Zo wordt jouw plonservaring enkel beter! Er is wel een aansluiting (32 mm) voor een patroonfilterpomp voorzien.

Bovendien is het opzetzwembad in 30 min. geplaatst waardoor jouw gezin snel van een frisse duik kan genieten. Niet te verwonderen dat dit een klassieker is onder de Intex zwembaden. Door het enthousiast plonsen & de vele waterspelletjes kan een ongelukje natuurlijk altijd gebeuren. Dat is snel gefixt met het bijgeleverde reparatiekitje!


De sterktes van onze Metal Frame zwembaden op een rijtje:
• Stevig & duurzaam opzetzwembad
• Eenvoudige & snelle installatie
• Flexibel door zijn drielaagse “Super Tough” wanden


Tip van poolboy Marcel:
Een zwembad zorgt niet enkel voor verkoeling & plezier maar vraagt ook het nodige onderhoud. Hou de zwembadwaarden (pH-, chloor- & alkalinewaarde) dus goed in de gaten om veilig en zo lang mogelijk van jouw zwembad te genieten. Bekijk hier ons uitgebreid aanbod onderhoudsproducten. Weet je niet hoe je jouw zwembad zomerproof maakt? Lees dan zeker "dit blogartikel" om jouw zwembad in 5 stappen zwemklaar te maken.


Deze accessoires raden we je ook aan!
Optie (apart verkrijgbaar): Reinigende patroonfilterpomp
Dit zwembad komt zonder accessoires maar we raden je zeker een patroonfilterpomp aan. Zo blijft het water helder & schoon, en kan je elke keer genieten van een frisse duik! Vervang de cartridges regelmatig zodat de pomp het water optimaal kan filteren. Het zwembad is voorzien van een filterpompaansluiting van 32 mm. Kies hier de passende pomp voor je zwembad.

• Optie (apart verkrijgbaar): Veiligheidsladder
Zwemmen & plonsen in het water is natuurlijk superleuk, maar bij Hermie kiezen we voor safety first! Een slippertje is nu eenmaal sneller gebeurd dan je denkt. Een stevige ladder zorgt ervoor dat je makkelijk & veilig het zwembad in en uit kan. Kies voor een ladder die omhoog klapt of met afneembare treden zodat kleine waaghalzen het zwembad niet in kunnen klimmen.

Optie (apart verkrijgbaar): Beschermend afdekzeil
Klaar met spetteren? Sluit het buitenzwembad dan af met een afdekzeil zodat het lekker schoon blijft voor je volgende duik. Met een afdekzeil hou je vallende bladeren, takjes of andere viezigheid uit jouw heldere water. Bovendien zal het water ook minder snel afkoelen door deze overkapping. Het zeil is in het midden geperforeerd zodat het water niet op het zeil blijft staan. Met het nylon trekkoord kan je het zeil makkelijk vastmaken aan de rand van het zwembad.

Onze tip: voorkom dat het afdekzeil in het water zakt & leg een opblaasband onder het afdekzeil op het water.

• Optie (apart verkrijgbaar): Zwembadverwarming
Wil jij een zwembad dat altijd lekker op temperatuur is? Kies dan voor zwembadverwarming. Met een warmtepomp of -mat kan je het water makkelijk enkele graden opwarmen. Leg een solar cover op het zwembad om het water ook langer warm te houden & het zwembad natuurlijk te laten opwarmen door de zon. Deze cover heeft een isolerende functie en beschermt je zwembad gedeeltelijk tegen viezigheid. Omdat de solar cover op het zwembad drijft (en niet over de randen van het zwembad vastgemaakt wordt) kan er wel nog steeds viezigheid langs de zijkant van de cover in je zwembad terechtkomen. Dit is dus geen alternatief voor een afdekzeil.

• Optie (apart verkrijgbaar): Grondzeil
Een grondzeil zorgt ervoor dat de onderkant van het zwembad schoon blijft. Dat scheelt je heel wat poetswerk bij het opbergen van jouw zwembad in het najaar! Wil je de onderkant van het zwembad extra beschermen? Kies dan voor vloertegels - geschikt voor zowel tuin als terras.


De Metal Frame opzetten
Eén van de sterktes van dit zwembad is dat het opzetten binnen het halfuur gepiept is.
In de verpakking zit een uitgebreide handleiding die je stap voor stap vertelt hoe je het zwembad in elkaar moet zetten (zonder extra gereedschap). Wij zetten het graag voor je op een rijtje:

Stap 1: Kies een plek uit met een vlakke ondergrond die vrij is gemaakt van steentjes of andere scherpe voorwerpen. Spreid het grondzeil hier uit & leg alvast de andere benodigdheden klaar. Kies je voor beschermende vloertegels? Dan leg je deze onder het grondzeil neer.

Stap 2: Monteer het frame & sluit de nog te bestellen patroonfilterpomp aan.

Stap 3: Vullen maar!


Voel je je als een vis op het droge?
Weet je niet welk zwembad te kiezen? Dan zwemt onze zwembadspecialist Marcel je te hulp met zijn "handige zwembadgids", zodat je het juiste zwembad online bij Hermie kan kopen. Ook onze klantendienst staat al te (water)trappelen om je verder te helpen met al je vragen via +32 (0)9 396 59 00!


Over Intex:
Met meer dan 15 jaar geschiedenis en ervaring op de teller is Intex dé referentie met het ruimste assortiment zwembaden, spa's, accessoires, wisselstukken, luchtbedden en ander opblaasplezier. Bij Intex draait alles om kwaliteit, waarde en familie: betaalbare producten die gemaakt zijn om lang mee te gaan, net als de herinneringen van de mensen die ze gebruiken.

Productspecificaties

Vorm: Rond
Gewicht: 17.9 kg
Inhoud: 1 set
Verpakkingsafmetingen: 94.6l x 25.4b x 17.5h cm

Perfect combineren

Intex afdekzeil - rond - Ø244 cm

€ 8,99 € 6,99

Intex drijvende solar cover/afdekzeil - rond - Ø206 cm

€ 12,99

Intex filter cartridge type H