Easy-Set-Zwembad-305x76cm-pomp-602gs

Intex Easy Set opblaasbaar zwembad - rond - Ø305 x H76 cm

Intex Easy Set opblaasbaar zwembad - ron...

€ 99,99 € 48,37
per stuk (incl. btw)

Intex Easy Set opblaasbaar zwembad - rond - Ø305 x H76 cm

Inclusief patroonfilterpomp

Intex
Art. nr. 145236
€ 99,99

€ 48,37 per stuk (incl. btw)

Bespaar 52%
Voor 16:00 besteld, vandaag verzonden
Voldoende voorraad
  • Gratis levering vanaf € 40
  • Advies op maat door onze experts
  • Veilig online betalen
Betaal veilig met

Perfect combineren

Intex Easy Set opblaasbaar zwembad - rond - Ø305 x H76 cm

€ 99,99 € 48,37

Intex Zwembadladder - 107cm

€ 79,00 € 49,87
Totaal

Productinformatie "Intex Easy Set opblaasbaar zwembad - rond - Ø305 x H76 cm"

  • Afmetingen: Ø305 cm x H76 cm
  • Vorm: rond
  • Inhoud: 3.853 L
  • Kleur: blauw
  • Inclusief patroonfilterpomp & handig reparatiekitje
  • Capaciteit filterpomp: 1.250 L/u
  • Cartridge type H
  • Opblaasbare rand
  • Veilig & duurzaam
  • Snelle & eenvoudige installatie
Met het Easy set opblaasbaar zwembad Ø305 x H76 cm (3.853 L) kies je voor een stevig & gebruiksvriendelijk zwembad, en dat voor een mooie prijs. Dit zwembad komt inclusief patroonfilterpomp. Zo blijft het zwembadwater langer schoon & helder. Om jouw plonservaring nog beter te maken, kan je allerlei handige accessoires (zoals een ladder, afdekzeil…) ook apart aankopen. Het zwembad heeft een frisblauwe kleur.

De opblaasbare rand zorgt ervoor dat je comfortabel & ultiem kan relaxen in het zwembad. Bovendien wordt ook de vorm van het zwembad hierdoor beter behouden. De drielaagse “Super Tough” wanden maken het zwembad extra stevig. De liner bestaat uit een gerasterde polyester binnenlaag met aan beide zijden een dikke pvc buitenlaag. Zo geniet je op een veilige & duurzame manier van jaren plonsplezier.

Bovendien is het zwembad in 10 tot 30 min. geplaatst waardoor jouw gezin snel van een frisse duik kan genieten. Niet te verwonderen dat dit het best verkochte Intex model is. Door het enthousiast plonzen & de vele waterspelletjes kan een ongelukje natuurlijk altijd gebeuren. Dat is snel gefixt met het bijgeleverde reparatiekitje!


De sterktes van onze Easy set zwembaden op een rijtje:
• Stevig zwembad voor een mooie prijs
• Eenvoudige & snelle installatie
• Ook geschikt voor kleinere tuinen


Bijgeleverde accessoires
• Patroonfilterpomp (1.250 L/u)
Bij dit zwembad hoort natuurlijk ook een reinigende filter, zo blijft je zwembad heerlijk schoon. Dit Easy set zwembad wordt geleverd met een patroonfilterpomp met capaciteit 1.250 L/u. Deze filterpomp werkt op filterpatronen van het type H. Vervang de cartridges regelmatig zodat de pomp het water optimaal kan filteren.

🙋Tip van poolboy Marcel:
Een zwembad zorgt niet enkel voor verkoeling & plezier maar vraagt ook het nodige onderhoud. Hou de zwembadwaarden (pH-, chloor- & alkalinewaarde) dus goed in de gaten om veilig en zo lang mogelijk van jouw zwembad te genieten. Bekijk hier ons uitgebreid aanbod onderhoudsproducten. Weet je niet hoe je jouw zwembad zomerproof maakt? Lees dan zeker "dit blogartikel" om jouw zwembad in 5 stappen zwemklaar te maken..


Deze accessoires raden we je ook aan!
Optie (apart verkrijgbaar): Veiligheidsladder
Zwemmen & plonzen in het water is natuurlijk superleuk, maar bij Hermie kiezen we voor safety first! Een slippertje is nu eenmaal sneller gebeurd dan je denkt. Een stevige ladder zorgt ervoor dat je makkelijk & veilig het zwembad in en uit kan. Kies voor een ladder die omhoog klapt of met afneembare treden zodat kleine waaghalzen het zwembad niet in kunnen klimmen.

• Optie (apart verkrijgbaar): Beschermend afdekzeil
Klaar met spetteren? Sluit het buitenzwembad dan af met een afdekzeil zodat het lekker schoon blijft voor je volgende duik. Met een afdekzeil hou je vallende bladeren, takjes of andere viezigheid uit het heldere water. Bovendien zal het water ook minder snel afkoelen door deze overkapping. Het zeil is in het midden geperforeerd zodat het water niet op het zeil blijft staan. Met het nylon trekkoord kan je het zeil makkelijk vastmaken aan de rand van het zwembad.

Onze tip: voorkom dat het afdekzeil in het water zakt & leg een opblaasband onder het afdekzeil op het water.

• Optie (apart verkrijgbaar): Zwembadverwarming
Wil jij een zwembad dat altijd lekker op temperatuur is? Kies dan voor zwembadverwarming. Met een warmtepomp of -mat kan je het water makkelijk enkele graden opwarmen. Leg een solar cover op het zwembad om het water ook langer warm te houden & het zwembad natuurlijk te laten opwarmen door de zon. Deze cover heeft een isolerende functie en beschermt je zwembad gedeeltelijk tegen viezigheid. Omdat de solar cover op het zwembad drijft (en niet over de randen van het zwembad vastgemaakt wordt) kan er wel nog steeds viezigheid langs de zijkant van de cover in je zwembad terechtkomen. Dit is dus geen alternatief voor een afdekzeil.

• Optie (apart verkrijgbaar): Grondzeil
Een grondzeil zorgt ervoor dat de onderkant van het zwembad schoon blijft. Dat scheelt je heel wat poetswerk bij het opbergen van jouw zwembad in het najaar! Wil je de onderkant van het zwembad extra beschermen? Kies dan voor vloertegels - geschikt voor zowel tuin als terras.


De Easy set opzetten
Eén van de sterktes van dit zwembad is dat het opzetten binnen 10 tot 30 min. gepiept is.
In de verpakking zit een handleiding die je stap voor stap vertelt hoe je het zwembad in elkaar moet zetten (zonder extra gereedschap). Wij zetten het graag voor je op een rijtje:

Stap 1: Kies een plek uit met een vlakke en waterpas ondergrond. Zorg dat er genoeg ruimte is rondom het zwembad. Spreid het zeil hier uit & pomp de opblaasbare rand op.

Stap 2: Verwijder steentjes, takjes of andere scherpe voorwerpen die het zwembad kunnen beschadigen.

Stap 3: Zorg voor een stevige ondergrond en leg eventueel zwembadtegels neer. Leg het grondzeil neer.

Stap 4: Spreid de liner in het midden van het grondzeil uit. Maak de lijnen op de bodem van de liner zo glad mogelijk. Plooi de lijnen van binnenuit naar buiten. Doe dit enkel met blote voeten!

Stap 5: Leg de opblaasrand naar buiten en blaas deze op met de handpomp. Vul met 3cm water om te zien of er nergens lekken zijn. Lijkt alles in orde? Vul het zwembad dan op tot de waterlijn. De wanden gaan vanzelf naar hoog & het zwembad neemt de juiste vorm aan.

Voel je je als een vis op het droge?
Weet je niet welk zwembad te kiezen? Dan zwemt onze zwembadspecialist Marcel je te hulp met zijn "handige zwembadgids", zodat je het juiste zwembad online bij Hermie kan kopen. Ook onze klantendienst staat al te (water)trappelen om je verder te helpen met al je vragen via +32 (0)9 396 59 00!


Over Intex:
Met meer dan 15 jaar geschiedenis en ervaring op de teller is Intex dé referentie met het ruimste assortiment zwembaden, spa's, accessoires, wisselstukken, luchtbedden en ander opblaasplezier. Bij Intex draait alles om kwaliteit, waarde en familie: betaalbare producten die gemaakt zijn om lang mee te gaan, net als de herinneringen van de mensen die ze gebruiken.

Productspecificaties

Breedte in cm: 305
Diameter in cm: 305
Hoogte in cm: 76
Kleur: Blauw
Lengte in cm: 305
Meegeleverde accessoires: Filterpomp, Reparatieset
Productgroep: Ronde zwembaden
Productserie: Easy Set
Rubriek: Zwembaden
Vorm: Rond
Gewicht: 11 kg
Inhoud: 1 stuk(s)
Verpakkingsafmetingen: 30L x 38B x 38H cm

Perfect combineren

Intex Easy Set opblaasbaar zwembad - rond - Ø305 x H76 cm

€ 99,99 € 48,37

Intex Zwembadladder - 107cm

€ 79,00 € 49,87
Totaal