Laat jouw huis & tuin shinen met onze prachtige kerstverlichting! 


Van twinkelende kerstboomlampjes, feeëriek verlichte vlaggenmast kerstbomen tot vrolijke kerstfiguren. In welke vorm of kleur dan ook, binnen- of buitenshuis, kerstverlichting is een must voor een magische sfeer tijdens de donkere winterdagen. Bij Hermie vind je dan ook een schitterend aanbod om je huis & tuin om te toveren tot een oogverblindend – disclaimer: neem het niet te letterlijk! - kerstparadijs. Let’s get lit!

Een prachtig verlichte (oh) dennenboom 🎄

Kerstboom klaar? Decoreren maar! En dan beginnen we natuurlijke met die feestelijke kerstboomlampjes. Om je van jouw jaarlijkse portie kerststress te ontzien, hebben wij alvast het antwoord op enkele FAQ’s & handige tips om het ideale lichtsnoer voor je (oh) dennenboom uit te kiezen (& op te bergen!). 

• Wat is het verschil tussen string-, cluster- en microclusterverlichting? 

De term stringverlichting zegt je misschien niets maar dit zijn de klassieke lampjes zoals we ze allemaal kennen. Bij stringverlichting zijn de lampjes groter & staan deze verder uit elkaar dan bij (micro)clusterverlichting (± 18 lampjes/meter). Daarom is dit type verlichting vaak goedkoper.

Bij clusterverlichting zijn de lampjes speels verdeeld over het snoer. De lampjes zijn aan beide kanten van het snoer verdeeld & volgen heel dicht op elkaar (± 160 lampjes/meter). Dit zorgt voor een extra magisch effect in je kerstboom, maar komt logischerwijs ook met een iets hoger prijskaartje dan de klassieke kerstboomlichtjes.

Een compromis tussen beiden is de microcluster. Bij deze kerstboomverlichting zijn de lampjes kleiner & staan ze dichter bij elkaar dan het traditionele verlichtingssnoer (± 50 lampjes/meter) maar zijn ze in niet zo’n grote getale aanwezig als bij clusterverlichting.

Naast deze kerstboomverlichting zorgt ook draadverlichting voor gezelligheid in huis! Bij dit type verlichting zijn de mini lampjes geweven in een vouwbaar ijzerdraad. Een subtiele maar sfeervolle look. Ideaal om je mini tafelkerstboom, een klassiek kerststalletje of zelfs een leuke vaas mee te decoreren. Wikkel deze lampjes overal omheen voor een schitterende look. Deze werken meestal op batterijen dus je hoeft geen stopcontact in de buurt te hebben, lekker makkelijk!

Kies hier jouw prachtige kerstboomlampjes!

• Mag het iets meer zijn of ben je een gadget liefhebber? Kies dan voor de smart kerstboomverlichting van Twinkly! 

Met de kerstboomlampjes van Twinkly steelt jouw kerstboom de (licht)show! Twinkly is de nieuwste generatie smart ledverlichting. Bedien jouw schitterende kerstlampjes met je smartphone & creëer jouw eigen lichtspektakel. Let’s Twinklify your home!

Dankzij de gratis app kan je van elk ledlampje afzonderlijk de kleur & snelheid bepalen. Zo kan je zelf jouw unieke patroon samenstellen! Ben je liever lui dan moe of heb je geen inspiratie? Dan kan je in de galerij ook tussen de vele voorgeprogrammeerde effecten & patronen kiezen. Wist je dat je jouw kerstverlichting zelfs kan afstemmen op het ritme van je favoriete kerstdeuntjes? Hiervoor kan je de Twinkly music dongle apart aankopen. Bovendien kan je dankzij het RGB(W)-kleurensysteem uit meer dan 16 miljoen kleuren kiezen! Krijg jij al keuzestress ;)?

Koppel de lampjes aan jouw Google Assistant, Amazon Alexa of de Apple HomeKit en de verlichting werkt zelfs op spraakcommando. Beter wordt het niet! De app is gratis & geschikt voor alle Android- en iOS-toestellen. Eenmaal je deze slimme kerstverlichting in huis hebt, wil je niet meer terug naar de klassieke lampjes!

Ontdek de smart kerstverlichting van Twinkly!

• Hoeveel kerstboomlampjes heb ik nodig om mijn kerstboom te versieren?

Niets vervelender dan je kerstboom sierlijk draperen met het verlichtingssnoer, en in het midden moeten constateren dat je snoer te kort is & je te weinig lampjes hebt om je boom te laten schitteren! Dankzij onze handige filter ‘hoogte van de kerstboom’ in de categorie ‘kerstboomverlichting’ krijg je in 1 klik de perfecte verlichtingssnoeren voor je boom te zien!

Pro tip: steek je lampjes steeds in het stopcontact voor je begint met decoreren. Dat bespaart je heel wat gevloek als je lampjes uiteindelijk toch niet meer goed lijken te werken maar ze toch al in de boom hangen…

• Hoeveel verbruikt kerstboomverlichting?

Op kerstsfeer willen we natuurlijk niet besparen maar in onze portemonnee wel! De ledlampjes van onze kerstboomverlichting zijn energiezuinig en dat is een must met de huidige hoge stroomprijzen. Niet enkel jouw Christmas spirit maar ook je energierekening wordt hier blij van!

Maar hoeveel kosten zo’n kerstboomlampjes dan?
Dat is natuurlijk afhankelijk van het aantal ledlampjes in de boom, jouw stroomtarief & het aantal uur dat je de lampjes laat branden. Het spreekt voor zich dat clusterverlichting dan ook meer verbruikt dan klassieke kerstlampjes.

Je kan dit zelf eenvoudig berekenen met volgende formule: aantal kWh x aantal u/dag x 30 dagen x 0,001 x stroomprijs/kWh.

De meeste lichtsnoeren verbruiken tussen de 4 en 9 kWh.
Gebaseerd op een stroomtarief van 0,50 per kWh en 6u brandtijd per dag, kosten de kerstboomlampjes je gemiddeld tussen 48 cent en 1 euro per maand.

• 🎅 Handige opbergtip van kerstelfje Marcel

Zijn de feestdagen alweer voorbij? Bewaar je lichtslingers dan op een kapstok. Zo hoef je de lampjes geen uren te ontwarren en bespaar je jezelf het volgende kerstseizoen heel wat frustratie! De kerstballen kan je trouwens veilig in een eierdoos bewaren. Graag gedaan ;)!

Een feeërieke kerst met de Fairybell® vlaggenmast kerstbomen ✨

Wat dacht je van een “kerstboom” die volledig uit sprankelende lichtjes bestaat? Beleef een magische kerst met onze prachtig verlichte vlaggenmast kerstbomenDroom jij van een kerst net zoals in de films? Laat je dan betoveren door deze schitterende blikvanger in je tuin tijdens de donkere winterdagen. Let’s light up your world (& dat van je buren 😉)!

De voordelen van onze Fairybell® vlaggenmast kerstbomen
• Sfeervol tijdens de donkere wintermaanden
• Een betoverend lichtspektakel voor elke tuin, bedrijfspand, hotel, restaurant, event…
• Energiezuinige & magische lampjes (laag energieverbruik)
• Makkelijke & snelle installatie dankzij het hijssysteem (geen gedoe met vervelende lichtslingers & wankelende ladders meer!)
• Bestand tegen allerlei weersomstandigheden
• Nederlandse & hoogkwalitatieve makelij

Lees hier meer over onze betoverende Fairybell® verlichte kerstbomen!

Verlichte kerstfiguren sieren je tuin

Tover je tuin om tot een magisch Winter Wonderland dankzij onze regenboogkleurige unicorn, Rudolf het rendier of Frostie de sneeuwman. Wij zijn alvast snow in love ❄️ met deze lichtgevende pronkstukken! Neem snel een kijkje naar onze favoriete slangverlichting.

Een magisch verlicht kersthuisje met ijspegel- & gordijnverlichting

Buitenshuis zorgt ijspegelverlichting voor een feestelijk dak, terwijl de lampjes binnenshuis sierlijk over je trap gedrapeerd kunnen worden. Ice ice baby! ❄️

Steek je bomen, hagen en struiken in een fonkelend jasje!

Dankzij onze netverlichting voorzie je jouw struiken, bomen of hagen snel & eenvoudig van de nodige portie kerstlichtjes. Je hoeft het lichtnet enkel als een deken over je struiken te draperen en klaar is Kees! Geen gedoe meer met vervelende lichtslingers. 

Een warm welkom met onze verlichte (kunst)kerstkransen!

Verwelkom je gasten met een feestelijk verlichte kerstkrans aan je deur of decoreer je schouwmantel met een schitterende guirlande/kerstslinger! Zo zorg je voor de nodige portie sprankelende kerstmagie!

Benieuwd naar nog meer (buiten)verlichting?  Klik hier! 🌟