Een feeërieke kerst met onze Fairybell® vlaggenmast kerstbomen


Beleef een magische kerst met onze prachtig verlichte vlaggenmast kerstbomen!
Droom jij van een kerst net zoals in de films? Laat je dan betoveren door deze schitterende blikvanger in je tuin tijdens de donkere winterdagen.
Let’s light up your world (& dat van je buren 😉)!

De voordelen van onze Fairybell® vlaggenmast kerstbomen 🎄

• Sfeervol tijdens de donkere wintermaanden
• Een betoverend lichtspektakel voor elke tuin, bedrijfspand, hotel, restaurant, event…
• Energiezuinige & magische lampjes (= laag energieverbruik)
• Makkelijke & snelle installatie dankzij het hijssysteem (geen gedoe met vervelende lichtslingers & wankelende ladders meer!)
• Bestand tegen allerlei weersomstandigheden
• Nederlandse & hoogkwalitatieve makelij

Een betoverend lichtspektakel voor elke tuin, bedrijfspand of hotel!

Onze verlichte 3D-kerstbomen toveren elke tuin om tot een waar kerstparadijs. Maar ze zijn ook een echte aanrader om je bedrijventerrein, restaurant, hotel, winkel, event… in een fonkelend jasje te steken. Met zo’n magische blikvanger trekt jouw bedrijfspand de aandacht al van ver! Denk dus niet enkel aan een feestelijke etalage, hal of inkom maar breng de magie van kerst ook naar buiten. Feeling merry & bright!


Jouw Fairybell® kopen

De verlichte bomen zijn beschikbaar in formaten van 2 m tot 12 m. Fairybell® bomen van 200 tot 600 cm worden inclusief vlaggenmast (paal, haringen en een metalen grondpin) geleverd, lekker handig! Kies je voor een boom die groter is dan 600 cm? Dan kan je hier apart een passende aluminium vlaggenmast aankopen.

Heb je reeds een vlaggenmast in de tuin? Kies dan een Fairybell® lichtgevende kerstboom uit die 1 maat kleiner is dan je mast. De lichtslingers hoeven niet helemaal tot boven gehesen te worden. 
Kies jij voor de klassieke & altijd stijlvolle warm witte lampjes, of mag het wat speelser met onze multicolor bomen? Bovendien zijn er ook varianten die heerlijk knipperen, een echte eyecatcher in de tuin. Twinkle all the way!


Bekijk onze bestsellers! Welke is jouw favoriet?

Energiezuinige lampjes

Op kerstsfeer willen we natuurlijk niet besparen maar in onze portemonnee wel! De kerstbomen van Fairybell® zijn uitgerust met hoogwaardige ledtechnologie. Hierdoor zijn de lampjes energiezuinig en dat is een must met de huidige hoge stroomprijzen.

Maar hoeveel kost zo’n verlichte kerstboom dan?
Dat is natuurlijk afhankelijk van het aantal ledlampjes in de boom, jouw stroomtarief & het aantal uur dat je de lampjes laat branden. Hieronder kan je alvast een gemiddelde prijs vinden, gebaseerd op een stroomtarief van €0,90 per kWh en 6 uur brandtijd per dag.

• Vlaggenmast bomen van 200 cm tot 600 cm kosten gemiddeld €1,62/maand.
• Bomen van 600 cm tot 1200 cm kosten gemiddeld €3,24/maand.

Niet enkel jouw Christmas spirit maar ook je energierekening wordt hier blij van!

Tip van Marcel:
Hou je energieverbruik in de gaten dankzij onze slimme stekker (alleen geschikt voor Nederland). Bovendien kan je met deze stekker jouw Fairybell® ook via spraak aansturen met Google Home of Amazon Alexa. Lekker handig!


De kerstboom opzetten? Zo gepiept!

De vlaggenmast kerstboom kan op een zachte ondergrond geplaatst worden, zoals het gazon of een perk. Wil je de kerstverlichting liever op een harde ondergrond plaatsen? Dat kan dankzij deze handige kerstboomring!

Het opzetten van de Fairybell® kerstboom is eenvoudig en duurt niet langer dan 15 tot 30 minuten. Minimale moeite voor maximaal kerstgenot! Je hebt er geen gereedschap (of handige Harry/Henriëtte) voor nodig, want deze kerstboom hijs je net zo makkelijk op als een vlaggenmast. Geen gedoe dus met vervelende lichtslingers of wankelende ladders! De lichtstrengen worden aangesloten op een speciale weersbestendige transformator (31V) die makkelijk, eventueel met een tijdschakelaar ertussen, aangesloten kan worden op het stroomnetwerk.

Uiteraard zijn deze verlichte kerstbomen bestand tegen weer & wind (en sneeuw natuurlijk!). Enkel bij stormweer raden we je aan om de kerstboom naar beneden te halen. Brrrrring the winter on! ❄️

Geen ruimte of tuin voor zo’n grote lichtgevende boom?

Geen probleem want ook daarvoor heeft Fairybell® een oplossing bedacht met zijn All Surface-lijn. Deze bestaat uit oogverblindende 3D-kerstbomen met een statief (bodemkruis). Het voordeel is dat deze bomen op een harde ondergrond geplaatst kunnen worden. Ideaal dus voor appartementsbewoners met een balkon of (dak)terras! Deze kerstbomen met statief komen in hoogtes van 150 cm, 200 cm of 300 cm.

Bovendien heeft Fairybell® ook charmante deur- & muurkerstbomen in hun gamma. Overdag vallen deze kerstbomen niet op maar wanneer de avond valt, geniet je van een prachtige verlichte (voor)deur, muur of gevel. Dat noemen we pas je gasten een warm welkom geven! De deurkerstboom kan makkelijk aan je voordeur bevestigd worden dankzij de verstelbare riem die je deur niet beschadigt of blokkeert.

Zo is er voor elke kerstliefhebber wel een sprookjesachtig alternatief!


Van eigen bodem

De Fairybell® kerstbomen zijn van Nederlandse makelij en zijn met hoogwaardig vakmanschap & veel liefde voor je gemaakt. Zo geniet je jaren van deze duurzame boom, en hoef je niet elk jaar een spar te laten omhakken of aan de slag met die vervelende kerstboomlampjes!


Een warm welkom!
Kerstsfeer op je balkon of (dak)terras
Wil je ook de rest van jouw tuin van een overdosis fonkelende lampjes voorzien?
Klik dan hier voor ons schitterend aanbod outdoor kerstverlichting! Let’s get lit! ✨