Kerstdorpen

Heb jij onze Lemax huisjes & figuren al gezien? Verzamel ze allemaal & creëer jouw eigen magische kerstdorp! ❄️☃️

Bouw zelf jouw miniatuur kerstdorp & laat je gasten meegenieten van een feestelijk tafereel. Lemax heeft een grote keuze aan lichtgevende huisjes, geanimeerde kerstfiguren en accessoiresDoor het grote assortiment kan je jouw kerstdorp elk jaar uitbreiden met nieuwe figuren. Zoek alvast een geschikt plekje uit in jouw woonkamer want hier ga je niet weg met lege handen!

Bouw zelf een magisch kerstdorpje!

De kerstperiode is overladen van tradities en één van deze schitterende tradities is het opbouwen van een feeëriek verlicht kerstdorpje. ✨

Dit zorgt niet enkel voor kerstsfeer tijdens de feestdagen, maar is vaak ook een gezellig gezinsmoment. Bovendien is het uitbreiden van dit wondermooie kerstdorp voor vele verzamelaars een hobby die elk jaar opnieuw voor vele uren aan creatief plezier zorgt. De ultieme kerstliefhebber (en voornamelijk ervaren kerstdorpbouwer) spendeert zelfs dagenlang aan het creëren van deze warme & nostalgische kerstsfeer. Keek jij als kind ook niet met grote ogen naar die schaatsende figuren op de ijsbaan of carrousel met de ronddraaiende paardjes?

Bouwplezier gegarandeerd voor jong én oud!

Van basic figuren tot schitterend geanimeerde attracties 🎠

Bij Lemax vind je basic figuren om je kerstdorp van de nodige bewoners te voorzien maar ook indrukwekkende gebouwen waarbij feestelijke kerstdeuntjes weerklinken, rook uit de schoorsteen komt geblazen & er heel wat animatie en driedimensionale scenes te bewonderen vallen! De meeste gebouwen zijn prachtig verlicht & shinen dan ook in je interieur. Ze zorgen voor sfeer tijdens de donkere winterdagen & kunnen ook perfect als kerstverlichting gebruikt worden. 

Tags: Kerst, kerstmis, kerstdorp, kerstdecoratie, miniatuur, Lemax, kersthuisje, Magic Village, kersttrein

Gratis levering vanaf € 35
in België & Nederland!

Alle A-merken
aan de scherpste prijzen!

 Advies op maat
door onze tuinexperts!

Onze klanten geven ons 9.3/10
op basis van > 25.000 reviews!

Tip van onze blog
Hoe maak je zelf een betoverend kerstdorp?

Wie kent de prachtige kersthuisjes van Lemax niet? Deze fabrikant van kwalitatieve miniatuurdorpjes is over de hele wereld bekend als hét merk voor unieke en zeer gedetailleerde kerstdecoratie aan betaalbare prijzen.

Het leuke aan een kerstdorpje is dat je elk jaar jouw fantasiewereld verder kan uitbreiden met nieuwe figuren, huisjes, dieren, winkels, bruggen, verlichting, treinen, bomen en zelfs volledige collecties!

Ben je een crea bea? Ga dan zelf aan de knutsel & decoreer je kerstdorp met een fluffy laagje kunstsneeuw. Zo lijkt het net een winters landschap! ❄️ Let it snow! 

Meer tips & tricks voor het mooiste kerstdorpje!