Bestway-Lay-Z-Spa-Santorini-Smart-Luxe-HydroJet-Pro-Opblaasbare-Spa-met-Appbediening-voor-5-7-Personen

Bestway Lay-Z-Spa Santorini Smart Luxe HydroJet Pro

Bestway Lay-Z-Spa Santorini Smart Luxe H...

€ 1.399,00
per stuk

Bestway Lay-Z-Spa Santorini Smart Luxe HydroJet Pro

Opblaasbare Spa met Appbediening voor 5-7 Personen

Bestway
Art. nr. 201954195

€ 1.399,00 per stuk (incl. btw)

Tijdelijk uitverkocht
  • Gratis levering vanaf € 40
  • Advies op maat door onze experts
  • Veilig online betalen
Betaal veilig met

Perfect combineren

Bestway Lay-Z-Spa Santorini Smart Luxe HydroJet Pro

€ 1.399,00

Bestway Lay-Z-Spa 3-delige spa schoonmaakset

€ 21,99 € 16,93

BSI Aqua Pur Geur Essences Eucalyptus - 250 ml (concentraat)

€ 19,95 € 16,07

BSI Teststrips - 5-in-1 - 50 stuks

€ 15,95 € 13,83
Totaal

Productinformatie "Bestway Lay-Z-Spa Santorini Smart Luxe HydroJet Pro"

  • 180 Jets
  • Inhoud: 1190L
  • Max temperatuur: 40°C
  • SMART versie: verbind met wifi
Bestway Lay-Z-Spa Santorini Smart Luxe HydroJet Pro Opblaasbare Spa met Appbediening voor 5-7 Personen:

De Lay-Z-Spa Santorini Smart HydroJet Pro™ is de perfecte keuze voor een betaalbare, draagbare spa voor maximaal 7 personen. De Santorini is eenvoudig, snel en gemakkelijk op te zetten, en biedt de ervaring van een ontspannende spa zonder professionele installatie. Deze spa bereikt een temperatuur van 40ºC (104ºF) voor ultieme ontspanning terwijl u omringd wordt door 180 AirJet massagebubbels en 10 HydroJet spa spuitmonden. De spa heeft interne zitplaatsen voor maximaal comfort.

Bediening Binnen Handbereik:
Deze spa kan bediend worden vanaf uw smart-apparaat via de Bestway Smart Hub™ App. Deze innovatie maakt deze Santorini één van de handigste spa's op de markt. Met de app kunt u uw spa op de perfecte temperatuur instellen, de energiebesparende timer activeren, de waterfiltratie aanzetten en het massagesysteem bedienen - allemaal vanuit de palm van uw hand, waar u ook bent.

Verzachtend Massagesysteem:
Het HydroJet Pro massagesysteem biedt u twee manieren om in uw spa te ontspannen. De 10 HydroJet spuitmonden omringen de spa om gerichte waterstralen vrij te laten, terwijl de 180 AirJet openingen bubbels van de bodem van de spa vrijlaten die specifiek geplaatst zijn zodat ze richten naar uw voeten en rug. Dit massagesysteem is ontworpen om de ultieme ervaring van comfort en ontspanning te bieden, en heeft twee intensiteitsniveaus zodat uw ontspanningstijd volledig personaliseerbaar is.

Duurzame Constructie:
De MaxHold™ stoffen interne balken bieden superieur luchtdrukbehoud, stabiliteit en blijven licht van gewicht. Deze constructie biedt uitzonderlijke rekweerstand, waardoor de spa de bedoelde vorm in de loop van tijd zal behouden, ongeacht hoe vaak u het opblaast en leeg laat lopen. Deze spa is omringd met een 3-lagige DuraPlus™ buitenlaag, en is bewezen prik- en schadebestendig.

Innovatieve Wintertechnologie:
De inclusieve Freeze Shield™ automatische verwarmingsfunctie voorkomt dat interne componenten bevriezen bij koudere temperaturen. Het systeem is ontworpen met innovatieve wintertechnologie en houdt de interne temperaturen tussen 6º en 10ºC (42º en 50ºF) om schade te voorkomen.

Veiligheid als Prioriteit:
Onze spa's hebben een Gronddetectiesysteem dat verzekert dat de spa gebruikt wordt met een stopcontact met een goede aarding, wat extra bescherming biedt tegen elektrische stroom.

Inhoud:
Deze spa is zowel gemakkelijk en handig, doordat het komt met een pomp die het snel opblaast en verwarmt, het water filtert en het massage systeem regelt. De pomp is gemakkelijk bereikbaar vanuit de spa en heeft zelfs bekerhouders voor drankjes en snacks. Ook inbegrepen is een ChemConnect™ dispenser die het water schoon en gezond houdt door de juiste hoeveelheid chloor gelijkmatig door het water te verspreiden. De Santorini spa komt ook met een verstevigde afdekking die ontworpen is om de warmte in te sluiten terwijl de spa niet in gebruik is en te voorkomen dat stof en ander vuil zich op het water ophoopt.

De Originele Premium Draagbare Spa™:
Lay-Z-Spa is de oorspronkelijke fabrikant van 's werelds eerste premium draagbare spa. Meer dan een decennium aan geavanceerde technische innovaties hebben een naam opgebouwd die consumenten zijn gaan vertrouwen.

Korte samenvatting Bestway Lay-Z-Spa Santorini Smart Luxe HydroJet Pro Opblaasbare Spa met Appbediening voor 5-7 Personen:

Bestway Lay-Z-Spa Santorini Smart Luxe HydroJet Pro Opblaasbare Spa met Appbediening voor 5-7 Personen, 1190 l, 7 persoon/personen, Rond, Bubbel/Jet massage, Acrylonitrielbutadieenstyreen (ABS), Polyvinyl chloride (PVC), Blauw, Grijs

Lange samenvatting Bestway Lay-Z-Spa Santorini Smart Luxe HydroJet Pro Opblaasbare Spa met Appbediening voor 5-7 Personen:

Bestway Lay-Z-Spa Santorini Smart Luxe HydroJet Pro Opblaasbare Spa met Appbediening voor 5-7 Personen. Inhoud: 1190 l, Aantal personen: 7 persoon/personen, Vorm: Rond. AC-ingangsspanning: 220 - 240 V. Breedte: 2160 mm, Diepte: 2160 mm, Hoogte: 800 mm. Breedte verpakking: 760 mm, Diepte verpakking: 960 mm, Hoogte verpakking: 655 mm. Duurzaamheidscertificaten: CB, Electromagnetic Compatibility (EMC), Low Voltage Directive (LVD), RoHS

Productspecificaties

Aantal personen: 7
Afmetingen - Watercapaciteit (in l): 1190
Breedte in cm: 216
Hoogte in cm: 71
Jets - Aantal jets: 180
Jets - Soort jets: Bubbeljets, Massagejets
Lengte in cm: 216
Meegeleverde accessoires: Filterpomp, Afdekzeil, Filtercartridge, Reparatieset, Chloordrijver/-dispenser, Hoofdkussen, Ledlamp
Opwarmingstijd: 1,0 - 1,5 graden per uur
Productgroep: Spa's
Productserie: Lay-Z
Reiniging water: Hardwatersysteem
Rubriek: Spa's
Spanning: 220 - 240 V
Vermogen bubbelpomp: 800 watt
Vermogen verwarmingssysteem: 2050 watt
Vorm: Rond
Werkelijke waterstroom: 1.325 L/u
Gewicht: 72.3 kg
Inhoud: 1 set
Afmetingen: 216L x 216B x 80H cm
Verpakkingsafmetingen: 76L x 65.5B x 96H cm
Product buitendiameter: 216 cm
Product binnendiameter: 166 cm

Perfect combineren

Bestway Lay-Z-Spa Santorini Smart Luxe HydroJet Pro

€ 1.399,00

Bestway Lay-Z-Spa 3-delige spa schoonmaakset

€ 21,99 € 16,93

BSI Aqua Pur Geur Essences Eucalyptus - 250 ml (concentraat)

€ 19,95 € 16,07

BSI Teststrips - 5-in-1 - 50 stuks

€ 15,95 € 13,83
Totaal