Little-Tikes-zand-en-watertafel-groot

Little Tikes Zand- en watertafel groot - Dubbel speelplezier met aparte zand- en watergedeeltes - Inclusief gereedschap en opbergtas

Little Tikes Zand- en watertafel groot -...

€ 124,99
per stuk (incl. btw)

Little Tikes Zand- en watertafel groot - Dubbel speelplezier met aparte zand- en watergedeeltes - Inclusief gereedschap en opbergtas

Little Tikes
Art. nr. 201940379

€ 124,99 per stuk (incl. btw)

Nu besteld, uiterlijk dinsdag 21/05 verzonden.

Let op: Langere levertermijn! (uiterlijk 21/05 verzonden) ⚠️

Haast je, nog maar 6 stuks beschikbaar
  • Gratis levering vanaf € 40
  • Advies op maat door onze experts
  • Veilig online betalen
Betaal veilig met

Productinformatie "Little Tikes Zand- en watertafel groot - Dubbel speelplezier met aparte zand- en watergedeeltes - Inclusief gereedschap en opbergtas"

  • Dubbel speelplezier: Met twee aparte delen - een ruim zandgedeelte en een watergedeelte met een ingebouwde autobaan, brug en poort - kunnen kinderen genieten van zowel zand- als waterpret op één plek. Van het bouwen van zandkastelen tot het laten drijven van bootjes, er is altijd iets nieuws te ontdekken en te beleven
  • Praktisch ontwerp: De tafel is voorzien van gereedschappen, vormpjes en een opbergtas, waardoor het gemakkelijk is om alles georganiseerd te houden en op te bergen wanneer het speelplezier voorbij is.
  • Veelzijdigheid: Niet alleen kunnen kinderen spelen met zand en water, maar de tafel kan ook worden omgebouwd tot een speel- of tekentafel, waardoor het een veelzijdig stuk speelgoed is dat het hele jaar door kan worden gebruikt.
  • Ruimte voor creativiteit: Door te spelen met zand en water kunnen kinderen hun creativiteit en verbeeldingskracht stimuleren. Ze kunnen experimenteren met texturen, vormen en constructies terwijl ze leren en groeien.
  • Duurzaamheid: Gemaakt van hoogwaardig materiaal en ontworpen met stevigheid in gedachten, is deze tafel gebouwd om lang mee te gaan en bestand te zijn tegen het enthousiaste spel van kinderen.
Breng de zomer naar je achtertuin met de Little Tikes Zand- en Watertafel Groot! 🌞 Deze veelzijdige tafel biedt eindeloos speelplezier en stimuleert de verbeelding van kinderen terwijl ze ontdekken en verkennen.

Met twee aparte delen - een ruim zandgedeelte en een watergedeelte met een ingebouwde autobaan, brug en poort - kunnen kinderen genieten van zowel zand- als waterpret op één plek. 🏖️ Van het bouwen van zandkastelen tot het laten drijven van bootjes, er is altijd iets nieuws te ontdekken en te beleven.

De tafel is voorzien van gereedschappen, vormpjes en een opbergtas, waardoor het gemakkelijk is om alles georganiseerd te houden en op te bergen wanneer het speelplezier voorbij is. �🧰 Niet alleen kunnen kinderen spelen met zand en water, maar de tafel kan ook worden omgebouwd tot een speel- of tekentafel, waardoor het een veelzijdig stuk speelgoed is dat het hele jaar door kan worden gebruikt.

Door te spelen met zand en water kunnen kinderen hun creativiteit en verbeeldingskracht stimuleren. 🎨 Ze kunnen experimenteren met texturen, vormen en constructies terwijl ze leren en groeien. Gemaakt van hoogwaardig materiaal en ontworpen met stevigheid in gedachten, is deze tafel gebouwd om lang mee te gaan en bestand te zijn tegen het enthousiaste spel van kinderen. 🌈

Productspecificaties

Gewicht: 12.21 kg
Inhoud: 1 stuk(s)
Verpakkingsafmetingen: 30.71L x 74.3B x 78.26H cm