Universele-potgrond-Turfvrij-40L-4L-gratis

Viano universele turfvrije potgrond 44L - Potgrond op basis van voedingsrijke ingrediënten - Inclusief meststof NPK6-5-10(+4) - Professionele kwaliteit

Viano universele turfvrije potgrond 44L ...

Vanaf
€ 12,74
per stuk (incl. btw)

Viano universele turfvrije potgrond 44L - Potgrond op basis van voedingsrijke ingrediënten - Inclusief meststof NPK6-5-10(+4) - Professionele kwaliteit

Viano
Art. nr. 201932299
Vanaf

€ 12,74 per stuk (incl. btw)

Vanaf
Prijs/stuk
1 stuk(s)
€ 16,99
6 stuk(s)
Je bespaart 10%
€ 15,29
12 stuk(s)
Je bespaart 15%
€ 14,44
26 stuk(s)
Je bespaart 25%
€ 12,74
Voor 15:00 besteld, vandaag verzonden
Voldoende voorraad
  • Gratis levering vanaf € 40
  • Advies op maat door onze experts
  • Veilig online betalen
Betaal veilig met

Productinformatie "Viano universele turfvrije potgrond 44L - Potgrond op basis van voedingsrijke ingrediënten - Inclusief meststof NPK6-5-10(+4) - Professionele kwaliteit"

  • Inhoud in L: 44L (circa 12KG)
  • 2kg/m³ meststof NPK6-5-10(+4)

Viano Universele Turfvrije Potgrond is een hoogwaardige potgrond die alle essentiële voedingsstoffen bevat voor een gezonde en sterke groei van je planten. Deze potgrond is perfect voor het verpotten en oppotten van al je groene en bloeiende planten, zowel binnen als buiten. Het is verrijkt met een Viano organisch-minerale meststof met Humifirst wortelstimulator, wat zorgt voor een beter wortelgestel, verbeterde voedingsopname en verhoogde weerstand tegen droogte.

Deze potgrond is ideaal voor het verspenen, planten en verplanten van een breed scala aan groenten, bloemen, sierstruiken, vaste planten en kamerplanten. Voor groenten zoals sla, tomaten en komkommers, houd de grond voldoende vochtig en bescherm deze tegen overmatig licht en hoge temperaturen. Voor bloemen en eenjarige planten volg je dezelfde procedure.

Voor het planten van bloembakken zorg je voor een goede drainage door gaten in de bodem en een laag hydrokorrels aan te brengen. Vul de bloembak losjes met de potgrond en druk de planten niet te hard aan. De potgrond bevat voldoende voedingsstoffen voor ongeveer 3 maanden.

Bij het verpotten van kamerplanten, doe dit bij voorkeur in het voorjaar voor de bloei hervat. Druk de grond niet te hard aan en plaats alleen planten met vergelijkbare waterbehoeften samen om uitdroging of overwatering te voorkomen.

De potgrond is samengesteld uit compost, plantaardig materiaal, kokosvezel, geëxtrudeerde houtvezel en zeedenschors, en bevat 2 kg/m³ samengestelde organisch-minerale meststof NPK(Mg) 6-5-10(+4) mengsel met humuszuren en fulvozuren. Met een droge stof van 20%, organische stof van 10% en een pH-waarde tussen 4.5-7.0, biedt deze potgrond de ideale omgeving voor gezonde plantengroei.

Productspecificaties

Gewicht: 13.2 kg
Inhoud: 44 l
Verpakkingsafmetingen: 46L x 15B x 68H cm