famiflora-dennenschors-10-20-50-l-pinus-sylvestris

Famiflora sierschors 'Pinus Sylvestris' 10/20 - 50 l

Famiflora sierschors 'Pinus Sylvestris' ...

Vanaf
€ 8,97
per stuk (incl. btw)

Famiflora sierschors 'Pinus Sylvestris' 10/20 - 50 l

Topkwaliteit bodembedekker

Famiflora
Art. nr. 201892661
Vanaf

€ 8,97 per stuk (incl. btw)

Vanaf
Prijs/stuk
1 stuk(s)
€ 14,95
10 stuk(s)
Je bespaart 10%
€ 13,46
20 stuk(s)
Je bespaart 20%
€ 11,96
30 stuk(s)
Je bespaart 30%
€ 10,47
42 stuk(s)
Je bespaart 40%
€ 8,97
Voor 15:00 besteld, vandaag verzonden
Voldoende voorraad
  • Gratis levering vanaf € 40
  • Advies op maat door onze experts
  • Veilig online betalen
Betaal veilig met

Perfect combineren

Famiflora sierschors 'Pinus Sylvestris' 10/20 - 50 l

€ 14,95

Famiflora anti-onkruiddoek/anti-worteldoek - 1x10M - 100g/m² stofdichtheid

€ 9,49
Totaal

Productinformatie "Famiflora sierschors 'Pinus Sylvestris' 10/20 - 50 l"

  • 100% natuurlijk
  • Beperkt onkruidgroei
  • Beschermt tegen bodemuitdroging
  • Stimuleert het bodemleven
  • Isoleert bij koude temperaturen

Laat ons je meenemen naar een wereld waar schoonheid en functionaliteit samenkomen. Onze sierschors, gemaakt van 100% natuurlijk materiaal afkomstig van de Pinus sylvestris naaldboom, biedt jou een eenvoudige oplossing voor jouw buitenruimte.

De decoratieve bruine kleur van onze sierschors voegt een warme en uitnodigende uitstraling toe aan elke omgeving. Of je het nu wilt gebruiken in bloembakken, tussen vaste planten, struiken, bomen, op paden of speelterreinen, deze veelzijdige bodembedekker past perfect in jouw tuinlandschap.

Naast het esthetische aspect biedt onze sierschors ook praktische voordelen. Het beperkt de groei van onkruid, waardoor jouw tuin er altijd verzorgd uitziet en jij meer tijd kunt besteden aan het genieten van jouw buitenruimte. Daarnaast beschermt het jouw bodem tegen uitdroging, zodat jouw planten gezond en vol levenskracht blijven.

Wanneer de koude temperaturen toeslaan, komt onze sierschors tot zijn recht. Het fungeert als een natuurlijke isolator, waardoor jouw planten beter beschermd zijn tegen de winterse elementen. Tegelijkertijd stimuleert het het bodemleven, waardoor een gezonde en vruchtbare omgeving ontstaat waarin jouw planten kunnen gedijen. Bovendien verrijkt het de bodem met waardevol organisch materiaal, waardoor jouw planten alle voedingsstoffen krijgen die ze nodig hebben om te groeien en te bloeien.

De samenstelling van onze sierschors is zorgvuldig verkregen uit de Pinus sylvestris naaldboom. Na het malen en zeven van de schors, behoudt dit product zijn natuurlijke en decoratieve karakter, klaar om jouw tuin te verfraaien.

Het beste van alles is dat je het hele jaar door kunt genieten van de voordelen van onze sierschors. Of het nu lente, zomer, herfst of winter is, deze veelzijdige bodembedekker staat altijd voor je klaar om jouw tuin te beschermen.

Het gebruik van onze sierschors is eenvoudig en praktisch. Begin met jouw bodem onkruidvrij te maken. Leg een ademend gronddoek om ongewenste onkruidgroei te voorkomen. Vervolgens bedek je de bodem met een laag sierschors van 6 tot 8 cm dik. Hoe dikker de laag, hoe beter de bescherming tegen onkruid. Om de gewenste laagdikte te behouden, vul je regelmatig de hoeveelheid sierschors aan. Na gebruik kan de sierschors eenvoudig in de bodem worden verwerkt als bodemverbeteraar, waardoor het nog meer voordelen biedt voor jouw tuin.


Over Famiflora
Sinds eind 2019 hebben we een samenwerking met Famiflora, dé koopjesgigant voor huis, tuin en dier met winkels in Moeskroen en De Panne. Of je nu op zoek bent naar prachtige planten voor je tuin, trendy decoratie voor je huis, of voeding en accessoires voor je geliefde huisdieren, Famiflora heeft het allemaal onder één dak en alles aan zeer scherpe prijzen. De fysieke winkels zijn bovendien 7 dagen op 7 open!


Productspecificaties

Gewicht: 15 kg
Inhoud: 50 l
Afmetingen: 75L x 37.5B x 10H cm
Verpakkingsafmetingen: 30L x 39B x 60H cm

Perfect combineren

Famiflora sierschors 'Pinus Sylvestris' 10/20 - 50 l

€ 14,95

Famiflora anti-onkruiddoek/anti-worteldoek - 1x10M - 100g/m² stofdichtheid

€ 9,49
Totaal