diatomeeenaarde-emmer-2kg

Famiflora emmer diatomeeënaarde 2kg - ecologische bestrijding van bloedluizen

Famiflora emmer diatomeeënaarde 2kg - ec...

€ 11,99
per stuk (incl. btw)

Famiflora emmer diatomeeënaarde 2kg - ecologische bestrijding van bloedluizen

Famiflora
Art. nr. 201881962

€ 11,99 per stuk (incl. btw)

Nu besteld, uiterlijk maandag 22/04 verzonden.

LET OP: Langere levertermijn! (uiterlijk 22/04 verzonden) ⚠️

Voldoende voorraad
  • Gratis levering vanaf € 40
  • Advies op maat door onze experts
  • Veilig online betalen
Betaal veilig met

Productinformatie "Famiflora emmer diatomeeënaarde 2kg - ecologische bestrijding van bloedluizen"

  • Ecologische bestrijding van bloedluizen

Diatomeeën zijn microscopisch kleine algen met een glasachtige schaal. Diatomeeënaarde wordt gemaakt door de versteende overblijfselen van deze algen te vermalen. Wat je krijgt is een witte poeder dat ongevaarlijk is voor mensen en huisdieren.

Het perfecte alternatief voor chemische bestrijding van bloedluizen bij je kippen! 

De fossielen hebben scherpe randjes waar de bloedluizen zich aan verwonden. Doordat hun beschermlaag beschadigd is, sterven de bloedluizen.

Vroeg of laat krijgen kippen te maken met bloedluis, ook bekend als rode vogelmijt. Het is verstandig om dit probleem tijdig aan te pakken, de kippen zullen hierdoor namelijk stress ondervinden of zelfs bloedarme oplopen, in het ergste geval kunnen je kippen zelfs overlijden door de hoeveelheid stress die de kip of ander pluimvee ondervindt. Wees er op tijd bij als je om de gezondheid van de kippen en bestrijdt ectoparasieten op een natuurlijke manier.

Ook effectief tegen (naakt)slakken

Heb je last van slakken? Strooi dan dit poeder dan op plaatsen waar de slakken zitten en zich bewegen. Strooi het poeder op de grond tussen groenten en andere gewassen. De slakken vermijden het koste wat kost.


Over Famiflora

Sinds eind 2019 hebben we een samenwerking met Famiflora, dé koopjesgigant voor huis, tuin en dier met winkels in Moeskroen en De Panne. Of je nu op zoek bent naar prachtige planten voor je tuin, trendy decoratie voor je huis, of voeding en accessoires voor je geliefde huisdieren, Famiflora heeft het allemaal onder één dak en alles aan zeer scherpe prijzen. De fysieke winkels zijn bovendien 7 dagen op 7 open!

Productspecificaties

Gewicht: 2 kg
Inhoud: 2 kg