Echte-kerstboom-Nordmann-185-cm-gezaagd

Echte levende kerstboom Nordmann 150-175 cm - gezaagd - AA-kwaliteit - thuisbezorgd

Echte levende kerstboom Nordmann 150-175...

€ 29,99
per stuk (incl. btw)

Echte levende kerstboom Nordmann 150-175 cm - gezaagd - AA-kwaliteit - thuisbezorgd

kerstbomen
Art. nr. 130386

€ 29,99 per stuk (incl. btw)

Productvariant
In pot/gezaagd
Tijdelijk uitverkocht
  • Gratis levering vanaf € 40
  • Advies op maat door onze experts
  • Veilig online betalen
Betaal veilig met

Productinformatie "Echte levende kerstboom Nordmann 150-175 cm - gezaagd - AA-kwaliteit - thuisbezorgd"

  • Echte, gezaagde kerstboom
  • Hoogte voet tot top: 150-175 cm
  • Levering aan huis
  • Veilig verpakt
  • Beste kwaliteit
  • Robuuste, sterke boom
  • Rechtstreeks uit Denemarken
  • Ecologisch gecertificeerd

Dit jaar geen gesleur, onze kerstelfjes 🎅 leveren een echte Nordmann-kerstboom aan je deur!

🌲 Levering aan huis

Dit jaar hoef je het drukke tuincentrum niet meer te trotseren of een zware kerstboom in je auto te sleuren, bestel je prachtige echte kerstboom online bij Hermie in enkele klikken! Jouw tijd is kostbaar en de kerstperiode is zeer druk, daarom hebben we het voor jou zo eenvoudig mogelijk gemaakt om thuis vanuit jouw zetel een levende kerstboom (van AA-kwaliteit!) te bestellen. 👍

Bovendien wordt "Norbert de Nordmann" aan je voordeur geleverd waardoor jouw auto schoon blijft en je niet meer hoeft te sleuren met een zware boom! Het is dan ook onze kerstmissie om jouw kerststress dit jaar te minimaliseren & je Christmas spirit te maximaliseren, graag gedaan! 😉

De kerstbomen worden veilig verpakt in een dubbel net, met extra bescherming onderaan! 

Lees hier meer over levering in België of klik hier voor meer informatie over levering in Nederland!

🌲 De pluspunten van deze prachtige (oh) dennenboom

De abies Nordmanniana, kortweg ook wel de Nordmann genoemd, is de ster onder de kerstbomen. Hij staat bekend als de 'beste' en meest duurzame kerstboom. Het is dan ook geen wonder dat 2 op de 3 Vlaamse en Nederlandse gezinnen deze sfeervolle klassieker als blikvanger in huis nemen tijdens de koude wintermaanden.

Zijn grootste voordeel is dat zijn naalden nauwelijks uitvallen. Dat bespaart je heel wat opruim- en stofzuigwerk!

Hij heeft een prachtige diepgroene kleur. Zijn robuuste, mooi dichtgegroeide en brede takken kunnen heel wat kerstballen, ornamenten en verlichting dragen. Hierdoor kan je van een rijkelijk gedecoreerde & gezellige kerstboom (net zoals in de nostalgische kerstfilms!) genieten, en de magische kerstsfeer in huis halen.

De naalden zijn zacht, waardoor ze niet prikken, en glanzen. Droom jij van een prachtige & traditionele kerstboom, net zoals in de kerstfilms? Dan is deze kerstboom perfect voor je! 

Het enige nadeel? Voor zo’n mooie boom, is ook het prijskaartje iets hoger. De Nordmann is een trage groeier, en staat dus enkele jaren op het veld alvorens deze de perfecte hoogte heeft bereikt en gerooid kan worden. Ook voor de typische dennengeur zal je zelf moeten zorgen met een roomspray of onze Scentsicles geurende ornamenten. De naalden geven hun geur enkel vrij na aanraking. Maar hierdoor is deze kerstboom ook zeer geschikt voor kerstliefhebbers met een allergie! 

🌲 Duurzaamheid

Wist je dat onze kerstbomen maar liefst 3 ecologische certificaten op zak hebben? Waaronder het "Climate Tree Certificate", wat betekent dat alle bomen geproduceerd worden volgens strenge normen en strikte omstandigheden. Deze boomkwekers beschikken over minimaal 50% permanent gemengd bos (inclusief wilde natuur), wat helpt bij het genereren van een veel grotere fauna én natuurlijke opname van kooldioxide (CO2)! Jouw boom is dus ecologisch verantwoord gecultiveerd! 👍

🌲 Installatie & verzorging

Deze kerstboom wordt gezaagd op stam. Je moet de kerstboom dus recht & stabiel neerzetten in een kerstboomstandaard of -voet. Wij raden je aan om voor een kerstboomstandaard te kiezen met een grote watertank zodat je kerstboom zeker genoeg kan drinken & zo vers mogelijk blijft!

🌲 Met deze tips geniet je zo lang mogelijk van je groene kerstvriend!

• Laat de kerstboom een dag acclimatiseren in een koele ruimte (garage, gang, tuinhuis...) alvorens deze binnen te nemen. Even geduld...
• Zet de boom nooit neer in de buurt van de verwarming of haard. Hoe warmer, hoe sneller hij zal uitdrogen & z'n naalden laat vallen.
• Een goede luchtvochtigheid zorgt ervoor dat de boom langer fris blijft.
• Plaats de Nordmann in een kerstboomvoet met watertank. Controleer het waterpeil elke dag zodat de boom voldoende kan drinken. Hoe warmer, hoe meer dorst 😉! 

Wil je nog meer tips? Klik dan hier om naar onze blog te gaan!

🌲 Specificaties van deze boom

• Echte Nordmann-kerstboom!
• Rechtstreekse import uit Denemarken. Geen tussenhandel, dus je ontvangt een vers gekapte kerstboom die lang fris & mooi blijft.
• De totale hoogte van de voet tot aan de top is tussen 150 en 175 cm hoog.

Productspecificaties

Hoogte kerstboom (In cm): 151-200
In pot/gezaagd: Gezaagd
Kleur: Groen
Productgroep: Kerstbomen
Productvariant: 150-175
Rubriek: Kerst
Type kerstboom: Nordmann spar (Abies nordmanniana), Echte kerstbomen
Verlicht: Zonder verlichting
Gewicht: 20 kg
Inhoud: 1 stuk(s)
Verpakkingsafmetingen: 30L x 30B x 170H cm