Tuinhier ledenvoordelen

Welkom bij Hermie!

Je kan in onze webshop terecht voor een zeer uitgebreid assortiment groenteplantenbloembollenpootgoedgroenbemesterskruiden & zaden en uiteraard ons uitgebreid advies en tuintips. Daarnaast hebben wij ook alle andere producten voor de (moes)tuin liefhebber zoals meststoffenpotgrondkweekmateriaal...

Bekijk zeker onze wijzers- en gidsenpagina met allerlei tuintips en handige gidsen zoals onze aardappelgidspootgoedgidszaaikalender en gazonwijzer.

Voordelen die wij aan Tuinhier-leden geven:

5% korting op uw bestelling

U kan het volledige aanbod en de beschikbaarheid van alle groenteplanten, kruiden en vele andere producten terugvinden op onze website.
De planten moeten online besteld en betaald worden, en worden vervolgens aan huis geleverd of u kan deze ophalen in ons afhaalpunt: Industrielaan 5 in Eeklo. 

Let op!
Wij hebben geen fysieke winkel, enkel een magazijn waar de bestelling opgehaald kan worden. U moet dus eerst een online bestelling plaatsen en betalen vooraleer u de bestelling kan ophalen. Van zodra uw bestelling klaar staat voor afhaling ontvangt u een mail.

Tip van Marcel: geniet van 25% korting op de plantjes wanneer u kiest voor afhaling in ons magazijn. Bij bestellingen vanaf €40 bieden wij ook gratis levering aan in België en Nederland!

Bij het afrekenen kan u de kortingscode tuinhier2024 invullen in uw winkelmandje waardoor u automatisch van 5% korting* op uw volledige bestelling geniet.


Extra voordelen voor Tuinhier-afdelingen

Wij geven Tuinhier-afdelingen graag een financieel duwtje in de rug. U kan bij ons terecht voor een groepsaankoop van zaden, potgrond, bodemverbeteraar, organische meststoffen en vele andere zaken. Wenst u meer informatie? Onze klantendienst staat voor u klaar! 
📧 info@hermie.com  📞 +32 9 396 59 00

Wenst u zelf geen verkoop te organiseren? Maak reclame voor onze website en ontvang een commissie op alle bestellingen die uw leden bij ons plaatsen. Vraag uw specifieke Tuinhier-afdeling kortingscode aan op info@hermie.com. Op het einde van het jaar ontvangt u dan een commissiebedrag op de gerealiseerde verkopen.


Veel plantplezier!


*Opgelet: Acties zijn niet geldig op ACD-serres en zijn niet cumuleerbaar met andere acties.