Problemen bij levering

Heb je een bestelling geplaatst? Wat leuk! Nu rest je maar één ding te doen: wachten op de levering van je online aankoop. 

Bij Hermie willen we je de beste service bieden, maar helaas loopt niet altijd alles zoals gepland. We doen ons uiterste best om je pakje zo goed mogelijk te verpakken voor de reis naar jou. Van zodra onze pakjes aan de transportfirma worden overgedragen, hebben we het helaas niet meer in de hand en moeten we erop vertrouwen dat de koerier je bestelling netjes bij je aflevert. Is dit toch niet het geval? Dan schetsen we hieronder enkele mogelijke situaties, en geven we je enkele eenvoudige instructies zodat we je probleem vlot & correct kunnen oplossen!

🙋 Mijn pakket werd beschadigd geleverd!

Na wat wachten, is daar dan je bestelling! Open je enthousiast je pakje, kom je tot de constatatie dat jouw bestelling beschadigd werd geleverd?! Dat is jammer! Stuur dan zo snel mogelijk een mailtje naar info@hermie.com, met daarin jouw ordernummer en volgend beeldmateriaal:

• foto van de buitenkant van de verpakking waarop het verzendlabel staat.
• is er zichtbare schade aan de buitenkant van de verpakking? Maak dan enkele foto's langs meerdere zijden van de verpakking, eventueel ook detailfoto's van de beschadigingen.
• foto van de binnenkant van de doos zoals je deze ontvangen hebt. Met daarin het eventuele verpakkingsmateriaal (papier, plastic...) & de artikelen in de doos.
• foto van het beschadigde product en detailfoto van de beschadiging.

Zo kunnen wij dit doorgeven aan de koeriersdienst & voorzien we een passende oplossing voor je!

🙋 Volgens de tracking code werd mijn pakket geleverd, maar ik heb niets ontvangen?!

Zie je op de tracking code van de koeriersdienst dat je pakketje afgeleverd werd bij jouw thuis, maar heb je toch geen pakket in ontvangst genomen? Geen paniek! In de meeste gevallen werd jouw pakje geleverd bij de buren (even aanbellen dus) of werd het pakje op een veilige plek rondom je woning achtergelaten (check dus zeker eens je terras, carport, garage...). 

Heb je navraag gedaan bij de buren & een rondje rond het huis gewandeld, maar is er toch echt geen pakje te zien? Dan helpen we je graag verder zodat je jouw bestelling toch snel in ontvangst kan nemen! 

• Werd jouw pakje met PostNL verstuurd?

Download dan hier ons document "Verklaring van niet-ontvangst"  en bezorg deze ingevuld aan onze klantendienst ( info@hermie.com ). Zo kunnen wij contact opnemen met de transportmaatschappij & nagaan wat er met jouw pakket is gebeurd.

• Werd jouw pakje met een andere transportfirma (zoals GLS, Dina Trans of Transforce) verstuurd?

Stuur dan een mailtje naar onze klantendienst ( info@hermie.com ) met je order- en trackingnummer. Dan nemen zij contact op met de koeriersdienst. 

Zo'n onderzoek neemt meestal 5 tot 10 werkdagen in beslag. Van zodra wij feedback ontvangen, nemen wij direct contact met je op om samen tot een gepaste oplossing te komen! 

🙋 Ik heb een deel van mijn bestelling niet ontvangen, wat nu?!

We weten dat je vol ongeduld op je volledige order wacht, maar heb nog even geduld. Wellicht was je bestelling te zwaar, groot of fragiel om in 1 pakket verstuurd te worden. Daarom worden sommige bestellingen over meerdere pakketjes verdeeld. Door drukte in het sorteercentrum kunnen deze pakjes van elkaar gescheiden geraken, en daarom op een andere route bij de koerier belanden. Werd het ontbrekende deel van je bestelling na een aantal dagen nog steeds niet geleverd? Neem dan gerust contact op met onze klantendienst!
 

Ook bij andere vragen of problemen staan we voor je klaar!