Order processing

Op deze pagina geven we je een kijkje in het bestelproces.
Van het plaatsen van jouw bestelling tot het moment waarop je jouw bestelling thuis kan unboxen.

Betaalmogelijkheden

Betalingsmethodes

Bij Hermie willen we jouw winkelervaring zo aangenaam mogelijk maken.

Tijdens het afrekenen kan je dan ook tussen heel wat verschillende betaalmethoden kiezen zoals ApplePay, Paypal, KBC, iDeal, Visa, GP en zelfs ecocheques in de toekomst. Bovendien is jouw betaling steeds beschermd via SSL-beveiliging maar wat is dit juist? 👇

SSL-beveiliging

Bij Hermie doen we enkel aan tomatenplanten dieven, andere dieven hebben bij ons niets te zoeken! Daarom wordt jouw betaling beschermd met SSL-beveiliging. SSL staat voor Secure Sockets Layer en zorgt in essentie voor een beveiligde verbinding wanneer je een online betaling maakt. SSL zorgt voor een versleutelde verbinding tussen twee computers. Met deze versleutelde verbinding kun je data veilig over het internet sturen. Zo voorkom je dat internetcriminelen gevoelige informatie kunnen inzien of aanpassen. Zonder SSL-certificaat wordt informatie tussen de twee computers als leesbare tekst verstuurd en kan jouw gevoelige data makkelijker in verkeerde handen vallen. Dat willen we bij Hermie natuurlijk te allen tijde vermijden.

Je kan de beveiligde verbinding herkennen aan het slotje in jouw browser 🔒.

 Klik hier om meer te lezen

Levering van jouw pakje

Verzendkosten

België:

€4,95 voor bestellingen tussen de €0,01 en €19,99
€3,95 voor bestellingen tussen de €20 en €34,99
Gratis voor bestellingen vanaf €35

Nederland:
€4,95 voor bestellingen tussen de €0,01 en €19,99
€3,95 voor bestellingen tussen de €20 en €34,99
Gratis voor bestellingen vanaf €35

Frankrijk:
€20 voor bestellingen tussen de €0,01 en €34,99
€15 voor bestellingen tussen de €35 en €99,99
€10 voor bestellingen vanaf €100

Levertijd

De leveringstermijn varieert per product en staat duidelijk aangegeven op de productpagina en in jouw besteloverzicht. Deze termijn varieert van levering op de volgende (werk)dag tot enkele werkdagen. Van zodra jouw bestelling wordt ingepakt, ontvang je een automatische mail met daarin de tracking code van de koeriersmaatschappij. Zo hoeft je niet ongeduldig voor het raam op wacht te staan maar kan je het geschatte levermoment online volgen!
Onze inpakkers & koeriers gaan snel te werk maar kunnen helaas nog niet teleporteren. Het is dus altijd mogelijk dat de levering van jouw pakje iets langer duurt. Gelukkig komt dit maar zelden voor! Is er toch een langere wachttijd door onverwachte omstandigheden? Dan mag je van ons een seintje verwachten!

Koeriersdiensten

Voor de levering van de meeste pakjes werken wij samen met PostNL. Na heel wat onderzoek bleek PostNL de meest kwalitatieve koeriersdienst voor ons. Dit zowel op vlak van customer service als het omzichtig omgaan met de zendingen. Indien jouw pakje verstuurd wordt via PostNL dan wordt deze meestal de volgende werkdag bij je geleverd.
Indien het over een volumineuze bestelling gaat (pallettransport) dan werken we samen met GLS en Dina Logistics. Bij pallettransport kan de levering 2 tot 3 werkdagen duren.

Volg je pakje tot bij je thuis!

Wordt jouw pakje met PostNL geleverd? Dan krijg je automatisch de tracking code doorgestuurd. Zo hoef je niet meer ongeduldig voor het raam te wachten maar zie je op voorhand het geschatte moment wanneer jouw pakje wordt afgeleverd.

Meer info over onze levertijd en verzendkosten?
 Klik dan hier

Kom je pakje bij ons ophalen

Doe ons & het milieu een plezier, en kom je pakje zelf ophalen in ons afhaalpunt! Dan belonen we je graag met 25% afhaalkorting op de plantjes. 🌱

Op het besteloverzicht geven we een indicatie wanneer jouw bestelling klaar zal staan voor afhaling. We doen ons uiterste best om ons aan die belofte te houden! Van zodra jouw bestelling beschikbaar is aan de afhaalbalie, sturen wij je een mailtje met de leverbon. Wacht altijd met de afhaling tot je deze mail ontvangen hebt om onnodige verplaatsingen en wachttijden aan het afhaalpunt te vermijden.

Bestellingen kunnen na bevestiging opgehaald worden aan de afhaalbalie van maandag tot en met vrijdag, van 9 tot 12u en van 13 tot 17u.

We leven helaas nog steeds in tijden van corona dus hebben we heel wat voorzorgsmaatregelen genomen om jou & onze collega's te beschermenJe leest er hier meer over

Herroepingsrecht

Ben je niet 100% tevreden met jouw aankoop? Dat is jammer maar is natuurlijk altijd mogelijk!
Bij Hermie kan je producten eenvoudig retourneren en ontvang je het betaalde aankoopbedrag terug (inclusief eventueel betaalde verzendkosten van de heenlevering).

Je hoeft geen reden voor de retourzending op te geven maar dit is wel altijd handige info voor de retourdienst.

Wij geloven niet in gratis retourneren dus de retourkost is voor jouw rekening. Koop je liever een PostNL-label aan? Dat kan bij onze klantendienst! Je hoeft het label dan enkel nog uit te printen, op jouw pakje te kleven & jouw pakje binnen te brengen in een PostNL-verzendpunt in de buurt.

Lees hier meer over onze retourvoorwaarden (welke producten vallen niet onder het herroepingsrecht?) & hoe je producten eenvoudig retour kan sturen.

Garantie & klachten

Wij kiezen onze producten zorgvuldig uit en willen deze dan ook in topconditie tot bij je brengen. Hoewel de koeriers ontzettend hun best doen, is het helaas toch eens mogelijk dat een bestelling beschadigd geraakt tijdens het transport of een product niet naar behoren werkt.

Bij Hermie willen we enkel tevreden klanten dus neem gerust contact op met onze klantendienst


Hier vind je meer uitleg over onze garantie-, reparatie- en klachtendienst