Je vindt ons niet meer op de markt maar wel online!

2020 was, door de gekende coronapandemie, een uitzonderlijk jaar met een grote tegenslag voor ons marktbedrijf. Om de beste kwaliteit moestuinplanten te kunnen aanbieden, werken wij samen met professionele kwekers die speciale rassen sla, kolen en andere moestuinplanten voor ons kweken op contract. Helaas waren er in de topmaanden maart en april geen markten waardoor wij duizenden planten met pijn in het hart moesten weggooien… In mei konden we opnieuw naar de markt gaan maar veel klanten bleven weg, bang om besmet te worden of omdat ze hun tomaten en plantgoed al ergens anders gekocht hadden.

Onze webshop daarentegen draaide als nooit tevoren. De enorme groei van Hermie.com viel dan ook niet meer te combineren met de onzekere toekomst van de markten. Helaas werd er geen overnemer gevonden voor het fantastisch marktbedrijf. We waren helaas dan ook genoodzaakt om onze markten stop te zetten. 

Het deed ons pijn om het marktbedrijf na exact 50 jaar in familiehanden van verschillende generaties te moeten stopzetten want we hebben dit echt met hart en ziel gedaan. Aan de andere kant keken we ook vol goede moed naar de toekomst. Naar een webshop die we steeds meer konden uitbreiden om de klanten online de beste winkelervaring te kunnen bieden. 

Het goede nieuws is dat je online nog steeds bij ons terecht kan voor een voordelig moestuinassortiment (zoals pootgoed, groente- en kruidenplantjeszadenpotgrondmeststoffen...)

Een groot voordeel van de webshop is dat we jullie online een veel groter gamma kunnen aanbieden dan op de markt. Waar we op de markt slechts 10 soorten plantaardappelen hadden, kunnen we nu maar liefst meer dan 60 soorten aanbieden. Ook voor kruiden- en groenteplantjes kan je nog steeds bij ons terecht. Het aanbod is beperkter dan op de markt maar je mag dezelfde hoogstaande kwaliteit verwachten.
Heb je vragen of advies nodig? Dan staat onze klantendienst voor je klaar! Op die manier kunnen we een waardig en aangenaam alternatief voor de markt aanbieden.


Bestel je de moestuinplantjes online en kies je voor afhaling in ons magazijn in Eeklo?

Super, dat kunnen we enkel aanmoedigen! Daarom belonen we je met een korting van 40% zodat de plantjes nog altijd binnen de prijscategorie van de markt vallen!


Kom je liever niet naar Eeklo?

Dan kan je de plantjes ook aan huis laten leveren. Deze worden veilig verpakt in gerecycleerde plantenblisters zodat ze heelhuids bij je aankomen. Na het verzenden ontvang je automatisch een mail met de tracking code van PostNL zodat je de reis van jouw plantjes vanuit ons magazijn tot aan jouw moestuin (euh voordeur) makkelijk kan opvolgen!

Heb je nog vragen?

Geef ons dan gerust een seintje!

Ben je benieuwd naar het reilen en zeilen van onze online shop en een blik achter de schermen? Kijk dan even op onze Facebookpagina en volg ons daar verder voor updates komend seizoen.

Met vriendelijke groentjes 🍅🥒🥕🌶️