Spiraalslang-set-10-m

GARDENA spiraalslang set met pistoolbroes - 10m

GARDENA spiraalslang set met pistoolbroe...

€ 56,99
per stuk (incl. btw)

GARDENA spiraalslang set met pistoolbroes - 10m

GARDENA
Art. nr. 36230

€ 56,99 per stuk (incl. btw)

Voor 15:00 besteld, vandaag verzonden
8 stuks op voorraad
  • Gratis levering vanaf € 40
  • Advies op maat door onze experts
  • Veilig online betalen
Betaal veilig met

Productinformatie "GARDENA spiraalslang set met pistoolbroes - 10m"

  • 5 jaar garantie
  • Spiraalslang die terugveert
De spiraalslang-set is de handige oplossing voor het water geven van planten op balkons of terrassen of in zeer kleine tuinen. De slang wordt aan de muur gemonteerd. Na gebruik veert de slang automatisch weer terug tot minimale afmetingen. Dat maakt lastig op- en afrollen van de slang overbodig.

De slanglengte is 10m, ideaal voor het water geven van planten op kleine oppervlakken. De meegeleverde pistoolbroes ligt goed in de hand, de waterhoeveelheid kan traploos worden geregeld en de impulsgreep kan desgewenst worden ingesteld. De GARDENA spiraalslang-set is het praktische en complete systeem voor het sproeien van kleine tuinparadijsjes. Met pistoolbroes en kraanstukken.
Over GARDENA
GARDENA is het toonaangevende merk voor hoogwaardig tuingereedschap en biedt innovatieve oplossingen voor dagelijks tuinieren. Of je nu moet snoeien, je gazon onderhouden, zagen, je tuin moet opruimen of je bodem moet bewerken, GARDENA heeft het allemaal (en maakt het klussen in de tuin een stuk leuker en eenvoudiger!).

Productspecificaties

Gewicht: 1.25 kg
Inhoud: 1 stuk(s)
Verpakkingsafmetingen: 44L x 38B x 11.2H cm