Combisystem-vijvernet-vijverreiniger-vario-2

GARDENA Combisystem vijvernet 'Vario 2'

GARDENA Combisystem vijvernet 'Vario 2'

€ 30,49
per stuk (incl. btw)

GARDENA Combisystem vijvernet 'Vario 2'

GARDENA
Art. nr. 35692

€ 30,49 per stuk (incl. btw)

Nu besteld, uiterlijk morgen verzonden
Opgelet! Nog maar 2 stuks beschikbaar
  • Gratis levering vanaf € 40
  • Advies op maat door onze experts
  • Veilig online betalen
Betaal veilig met

Productinformatie "GARDENA Combisystem vijvernet 'Vario 2'"

  • 25 jaar garantie
  • 2-in-1
  • Het flexibele vijvernet
Het GARDENA Combisystem Vijvernet Vario 2 heeft twee functies: met het grofmazige net kan je grove vuildeeltjes vangen en met het fijnmazige net kan je insecten en fijne vuildeeltjes van het wateroppervlak pakken.

Afhankelijk van de situatie kan je eenvoudig het gewenste net monteren. De houder van het vijvernet kan in fijne stappen worden gedraaid. Je kan het instellen op de beste werkhoek. De netten kunnen in de wasmachine worden gewassen. Het vijvernet is gemaakt van roestvaste en corrosiebestendige materialen, zodat het lang meegaat.

Het vijvernet is geschikt voor alle aluminium stelen of telescoopstelen van het Combisystem. Deze maken het werk eenvoudig en aangenaam. Met de telescoopsteel kan je op grotere afstand werken, voor eenvoudige, handmatige reiniging van jouw tuinvijver. Maak hier je keuze uit alle GARDENA stelen.

De garantieperiode is 25 jaar.
Over GARDENA:
GARDENA is het toonaangevende merk voor hoogwaardig tuingereedschap en biedt innovatieve oplossingen voor dagelijks tuinieren. Of je nu moet snoeien, je gazon onderhouden, zagen, je tuin moet opruimen of je bodem moet bewerken, GARDENA heeft het allemaal (en maakt het klussen in de tuin een stuk leuker en eenvoudiger!).

Productspecificaties

Gewicht: 0.38 kg
Inhoud: 1 stuk(s)
Verpakkingsafmetingen: 46.6L x 22B x 4.5H cm