green-basics-schep-s-living-black

elho Green Basics Schep S - Living black (Zwart) - L 8 x B 26 x H 4 cm - Ideaal voor binnen en buiten - 100% gerecycled

elho Green Basics Schep S - Living black...

€ 3,15
per stuk (incl. btw)

elho Green Basics Schep S - Living black (Zwart) - L 8 x B 26 x H 4 cm - Ideaal voor binnen en buiten - 100% gerecycled

elho
Art. nr. 21039

€ 3,15 per stuk (incl. btw)

Nu besteld, uiterlijk dinsdag 21/05 verzonden.

Let op: Langere levertermijn! (uiterlijk 21/05 verzonden) ⚠️

9 stuks op voorraad
  • Gratis levering vanaf € 40
  • Advies op maat door onze experts
  • Veilig online betalen
Betaal veilig met

Productinformatie "elho Green Basics Schep S - Living black (Zwart) - L 8 x B 26 x H 4 cm - Ideaal voor binnen en buiten - 100% gerecycled"

  • Materiaal: kunststof (Geregenereerd polypropyleen)
  • Vorstbestendig
  • Gemaakt van 100% gerecycled plastic, met windenergie, 100% recyclebaar
  • Ergonomische greep
  • Door de UV-filter behouden de producten hun kleur zelfs als je ze in de volle zon legt

De green basics schep is een onmisbaar item tijdens het tuinieren en moestuinieren. Het kleinere formaat is ideaal wanneer je kleine potten wilt vullen met aarde; gebruik het grotere formaat voor inplanten en vullen van grotere bakken. De schep ligt comfortabel in je hand door zijn ergonomische design. Daarnaast is de schep voorzien van een maataanduiding zodat je exact weet hoe diep je aan het graven bent.

Alle producten uit de green basics collectie van elho zijn gemaakt van gerecycleerd kunststof. De UV-filter zorgt ervoor dat kleuren niet vervagen. De elho green basics schep is makkelijk schoon te maken en je kunt hem met een gerust hart buiten laten liggen want hij is geschikt voor temperaturen variërend tot -40 Celsius. De schep is licht,


Over elho

✅ Duurzaamheid voorop ✅ Levenslange kwaliteit ✅ Teruggeven aan de natuur

Bij elho brengen ze de natuur naar jouw thuis, elke dag opnieuw. Met deze potten en accessoires, gemaakt van gerecycled kunststof met behulp van windenergie, streven ze naar duurzaamheid zonder in te leveren op kwaliteit. De producten zijn ontworpen om een leven lang plezier van te hebben, met kleuren die lang mooi blijven dankzij UV-bescherming en vorstbestendigheid.

Teruggeven aan de Natuur Bij elho geloven ze in het teruggeven aan de natuur. De inspiratie wordt gevonden in de natuurlijke kringloop en ze dragen actief bij aan een betere toekomst door te repareren, hergebruiken en recyclen.

Al meer dan 55 jaar vol passie Al meer dan 55 jaar staat elho voor hoogwaardige, Nederlandse ontwerpen die de laatste kleur- en vormtrends volgen. Onze Dutch designers zijn gepassioneerd om de mooiste potten te ontwerpen, omdat groen begint bij een plant en een plant begint bij een pot. Met elho breng je de natuur naar huis op een stijlvolle en verantwoorde manier.

Productspecificaties

Gewicht: 0.05 kg
Inhoud: 1 stuk(s)
Afmetingen: 26L x 7.5B x 3.5H cm
Verpakkingsafmetingen: 7.5L x 26B x 3.5H cm