Stainless-Steel-spatel

La Hacienda pizza spatel - L 56 x B 7,5 cm

La Hacienda pizza spatel - L 56 x B 7,5 ...

€ 13,99
per stuk

La Hacienda pizza spatel - L 56 x B 7,5 cm

La hacienda
Art. nr. 201960237

€ 13,99 per stuk (incl. btw)

Nu besteld, uiterlijk morgen verzonden
10 stuks op voorraad
  • Gratis levering vanaf € 40
  • Advies op maat door onze experts
  • Veilig online betalen
Betaal veilig met

Productinformatie "La Hacienda pizza spatel - L 56 x B 7,5 cm"

De La Hacienda Pizza Spatel is een robuust en praktisch hulpmiddel voor het bereiden van pizza’s. Met een dunne RVS plaat die moeiteloos onder de pizza schuift en een houten steel van 56 cm, biedt deze spatel een uitstekende grip en controle. Ideaal voor zowel het draaien als het serveren van uw pizza’s.

Praktische pizza spatel van La Hacienda: Ontworpen voor gemak en efficiëntie bij het bereiden van pizza’s.Blad van roestvrij staal: Duurzaam en eenvoudig te reinigen, met een dunne plaat die makkelijk onder de pizza schuift.Onmisbaar bij het bereiden van pizza’s: Essentieel voor een probleemloze bereiding en serveren van pizza’s.Uitstekende prijs-/kwaliteitverhouding: Een hoogwaardige spatel tegen een scherpe prijs.


Over La Hacienda

Hoogwaardige kwaliteit: La Hacienda biedt producten die zijn vervaardigd met aandacht voor detail en duurzaamheid.

Uitgebreid assortiment: Van stijlvolle tuinhaarden tot functionele buitenkookaccessoires, La Hacienda heeft een veelzijdige collectie voor elke buitenruimte.

Innovatief design: De producten van La Hacienda combineren functionaliteit met esthetisch design, waardoor ze niet alleen praktisch, maar ook visueel aantrekkelijk zijn.

La Hacienda is een vooraanstaand merk dat in 1998 in Engeland is opgericht door een familiebedrijf. Tegenwoordig heeft La Hacienda zich ontwikkeld tot een wereldwijde speler met een breed scala aan buitenproducten. Het merk staat bekend om zijn toonaangevende assortiment, dat onder meer tuinhaarden, vuurschalen, vuurkorven, terrasverwarmers en buitenkookartikelen omvat.

Productspecificaties

Gewicht: 0.3 kg
Inhoud: 1 stuk(s)
Afmetingen: 0L x 7.5B x 55.5H cm