dreft-waspoeder-1-05kg-15sc-original

Dreft Original waspoeder - 15 wasbeurten (1.05KG) - Geschikt voor dagelijks gebruik

Dreft Original waspoeder - 15 wasbeurten...

€ 3,99
per stuk

Dreft Original waspoeder - 15 wasbeurten (1.05KG) - Geschikt voor dagelijks gebruik

Dreft
Art. nr. 201957917

€ 3,99 per stuk (incl. btw)

Nu besteld, uiterlijk morgen verzonden
Voldoende voorraad
  • Gratis levering vanaf € 40
  • Advies op maat door onze experts
  • Veilig online betalen
Betaal veilig met

Productinformatie "Dreft Original waspoeder - 15 wasbeurten (1.05KG) - Geschikt voor dagelijks gebruik"

Maak elke wasbeurt krachtig en effectief met Dreft Waspoeder Original. Dit betrouwbare wasmiddel biedt alles wat je nodig hebt voor een schone, frisse was. Of je nu te maken hebt met dagelijkse vlekken of hardnekkig vuil, Dreft Waspoeder zorgt ervoor dat je kleding er telkens weer als nieuw uitziet.


Krachtige Formule voor Grondige Reiniging
Dreft Waspoeder Original is speciaal ontwikkeld om diep in de vezels van je kleding door te dringen en vuil en vlekken effectief te verwijderen. Of het nu gaat om modder, voedselvlekken of andere hardnekkige resten, dit waspoeder pakt ze aan en laat je kleding stralend schoon achter.

Bescherming van Kleur en Stof
Met Dreft hoef je je geen zorgen te maken over het vervagen van kleuren of beschadiging van delicate stoffen. De milde formule zorgt ervoor dat je kleding zacht en soepel blijft, terwijl de kleuren levendig en helder blijven, was na was.

Langdurige Frisse Geur
Naast het verwijderen van vuil en vlekken, geeft Dreft Waspoeder Original je wasgoed een aangename en langdurige frisse geur. Je kleding ruikt heerlijk schoon en fris, klaar om direct te dragen.

Ideaal voor Dagelijks Gebruik
Met een verpakking van 1.05 kg, goed voor 15 wasbeurten, is dit waspoeder perfect voor dagelijks gebruik. Of je nu een grote of kleine lading hebt, Dreft zorgt voor consistent schone en frisse resultaten.

Met Dreft Waspoeder Original zorg je ervoor dat je wasgoed altijd optimaal wordt gereinigd. Het is niet alleen krachtig tegen vlekken en vuil, maar ook zacht voor je stoffen en kleuren.


Of het nu gaat om je dagelijkse was of speciale kledingstukken, Dreft geeft je kleding de zorg die het nodig heeft, en zorgt ervoor dat het er na elke wasbeurt weer fris en nieuw uitziet.

Productspecificaties

Gewicht: 1.05 kg
Inhoud: 1.05 kg
Verpakkingsafmetingen: 16L x 6B x 23H cm