Kandu-Charcoal-2-kg

Kandu houtskool - Inclusief biologische aanmaakgel - 2KG

Kandu houtskool - Inclusief biologische ...

€ 9,95
per stuk

Kandu houtskool - Inclusief biologische aanmaakgel - 2KG

Voor 4 uur kookplezier!

Kandu
Art. nr. 201947263

€ 9,95 per stuk (incl. btw)

Inhoud in KG
Nu besteld, uiterlijk morgen verzonden
Voldoende voorraad
  • Gratis levering vanaf € 40
  • Advies op maat door onze experts
  • Veilig online betalen
Betaal veilig met

Productinformatie "Kandu houtskool - Inclusief biologische aanmaakgel - 2KG"

  • Inhoud: 2KG
  • Inclusief biologische aanmaakgel
  • Verminderd rookontwikkeling, geur en as

Ontdek de unieke kwaliteit van onze kokosbriketten, die zich onderscheiden van alle andere houtskoolsoorten. Elk pakket bevat biologische aanmaakgel, waardoor je vuur elke keer gemakkelijk en natuurlijk ontbrandt. Gemaakt van 100% natuurlijke ingrediënten, brandt Kandu Houtskool schoner, met minder rook, geur en as, zodat je je volledig kunt concentreren op de smaak van je gerechten. Met slechts 2 kg van onze premium briketten geniet je van maximaal 4 uur ononderbroken kookplezier, waarbij elke maaltijd een gelegenheid wordt voor puur genot.

Deze houtskool bestaat voor 100% uit natuurlijke materialen en wordt geleverd met biologische aanmaakgel voor een moeiteloze start van je vuur. Het bijzondere aan Kandu Houtskool is de verminderde rookontwikkeling, geur en as. Deze eigenschappen maken het mogelijk om optimaal te genieten van het kookproces zonder hinderlijke bijwerkingen. Met slechts 2 kg houtskool bereik je consistent hoge temperaturen gedurende 3 tot 4 uur, waardoor je voldoende tijd hebt om al je culinaire creaties tot in de perfectie te bereiden.

Kies voor de hoogwaardige prestaties van Kandu Houtskool en transformeer elke kooksessie in een smaakvolle en plezierige ervaring.

Productspecificaties

Inhoud in KG: 2
Gewicht: 2 kg
Inhoud: 2 kg
Verpakkingsafmetingen: 18L x 11.5B x 22H cm