Persil-wasgel-4-5L-100sc-universal-professional

Persil Universal professional vloeibaar waasmiddel - 100 wasbeurten (4.5L)

Persil Universal professional vloeibaar ...

€ 27,99
per stuk

Persil Universal professional vloeibaar waasmiddel - 100 wasbeurten (4.5L)

(1)
Persil
Art. nr. 201941240

€ 27,99 per stuk (incl. btw)

Tijdelijk uitverkocht
  • Gratis levering vanaf € 40
  • Advies op maat door onze experts
  • Veilig online betalen
Betaal veilig met

Productinformatie "Persil Universal professional vloeibaar waasmiddel - 100 wasbeurten (4.5L)"

Persil Active Gel Universal is jouw nieuwe bondgenoot voor een perfect schone was. Dit vloeibare wasmiddel is speciaal ontworpen om zelfs de hardnekkigste vlekken te verwijderen, zonder dat het de vezels van je kleding beschadigt. Of je nu een witte blouse, een kleurrijk T-shirt, of delicate stoffen wast, Persil Active Gel Universal garandeert een perfect hygiënisch wasresultaat.

Vier doelen, eén oplossing
Persil Active Gel Universal is ontwikkeld met een formule die vier belangrijke doelen bereikt voor een uitzonderlijke waservaring:

Hygiënisch vlekken verwijderen
Dankzij de Deep Clean Plus Technology dringt Persil diep door in de vezels om zelfs de meest hardnekkige vlekken te verwijderen. Van koffie tot rode wijn, Persil maakt korte metten met vlekken en zorgt voor een onberispelijk schoon resultaat.

Langdurige frisheid creëren
Met het Active Fresh Effect blijven je kleren langer fris en ruiken ze alsof ze net gewassen zijn. Deze technologie verwijdert onaangename geurtjes en zorgt ervoor dat je wasgoed langdurig een aangename, frisse geur behoudt.

Helderheid van kleuren behouden
Dit wasmiddel beschermt je kleurrijke kleding tegen het vervagen. Het behoudt de helderheid van kleuren, wasbeurt na wasbeurt, zodat je kleding er langer als nieuw uitziet.

Vezelverzorging
Persil Active Gel Universal zorgt ervoor dat de vezels van je kledingstukken beschermd worden tegen slijtage en pilling (het vormen van kleine bolletjes stof). Dit betekent dat je favoriete kledingstukken hun kwaliteit en uitstraling behouden, zelfs na veelvuldig wassen.


Persil Active Gel Universal biedt een complete oplossing voor een perfect schone en frisse was. Met zijn krachtige vlekverwijdering, langdurige frisheid, en zorg voor zowel kleuren als vezels, is dit wasmiddel een must-have voor elk huishouden. Ervaar het verschil en geniet van een schone, hygiënische was met Persil.

Productspecificaties

Gewicht: 4.6 kg
Inhoud: 4.5 l
Verpakkingsafmetingen: 19L x 12.7B x 39.6H cm

Beoordelingen

1 van 1 beoordelingen

5 van 5 sterren


100%

0%

0%

0%

0%


Geef een beoordeling

Deel jouw ervaringen met andere klanten.


8 september 2024 12:27

Uitstekend

ruikt fris en voldoet aan alles geweldig een goede aankoop