Little-Tikes-zand-en-watertafel-zee-met-parasol-en-accessoires

Little Tikes Zand- en Watertafel 'Zee' - 120 x 83 x H48 cm - Met parasol en accessoires - Combineert zand- en waterpret voor uren speelplezier

Little Tikes Zand- en Watertafel 'Zee' -...

€ 134,99
per stuk (incl. btw)

Little Tikes Zand- en Watertafel 'Zee' - 120 x 83 x H48 cm - Met parasol en accessoires - Combineert zand- en waterpret voor uren speelplezier

Little Tikes
Art. nr. 201940380

€ 134,99 per stuk (incl. btw)

Nu besteld, uiterlijk dinsdag 21/05 verzonden.

Let op: Langere levertermijn! (uiterlijk 21/05 verzonden) ⚠️

12 stuks op voorraad
  • Gratis levering vanaf € 40
  • Advies op maat door onze experts
  • Veilig online betalen
Betaal veilig met

Productinformatie "Little Tikes Zand- en Watertafel 'Zee' - 120 x 83 x H48 cm - Met parasol en accessoires - Combineert zand- en waterpret voor uren speelplezier"

  • Dubbel speelplezier: Met zowel een zandbak als een watertafel kunnen kinderen genieten van twee verschillende soorten spel in één compacte set. Van het bouwen van zandkastelen tot het spetteren in het water, de mogelijkheden zijn eindeloos.
  • Inclusief parasol: De bijgeleverde parasol biedt schaduw en beschermt kinderen tegen de zon terwijl ze spelen, waardoor het comfortabel blijft, zelfs op warme dagen.
  • Handige deksels: Beide delen van de tafel zijn voorzien van deksels om de inhoud schoon en beschermd te houden wanneer deze niet in gebruik zijn. Dit helpt ook om het zand en water vrij te houden van bladeren, insecten en andere verontreinigingen.
  • Stimuleert creativiteit: Spelen met zand en water moedigt kinderen aan om hun verbeeldingskracht te gebruiken en te experimenteren met texturen en constructies. Ze kunnen hun eigen zandkastelen bouwen, grachten graven en meer, waardoor ze urenlang fantasierijk plezier hebben.
  • Praktisch en duurzaam: De tafel is ontworpen met het oog op gebruiksgemak en duurzaamheid. Het stevige kunststof materiaal is bestand tegen ruw spel en weersinvloeden, waardoor het een ideale keuze is voor buitengebruik.
Breng de magie van het strand naar je achtertuin met de Little Tikes Zand- en Watertafel 'Zee'! 🏖️ Deze unieke tafel combineert het beste van twee werelden - een zandbak en een watertafel - om kinderen urenlang speelplezier te bieden.

Met de Little Tikes Zand- en Watertafel 'Zee' kunnen kinderen genieten van de vreugde van spelen met zand en water, recht in hun eigen achtertuin. Het is de perfecte aanvulling op zomerse avonturen en zal zeker de verbeelding en creativiteit van je kinderen stimuleren!

Dubbel speelplezier
Met zowel een zandbak als een watertafel kunnen kinderen genieten van twee verschillende soorten spel in één compacte set.

Inclusief parasol
De bijgeleverde parasol biedt schaduw en beschermt kinderen tegen de zon terwijl ze spelen, waardoor het comfortabel blijft, zelfs op warme dagen.

Handige deksels
Beide delen van de tafel zijn voorzien van deksels om de inhoud schoon en beschermd te houden wanneer deze niet in gebruik zijn.

Stimuleert creativiteit
Spelen met zand en water moedigt kinderen aan om hun verbeeldingskracht te gebruiken en te experimenteren met texturen en constructies.

Praktisch en duurzaam
De tafel is ontworpen met het oog op gebruiksgemak en duurzaamheid. Het stevige kunststof materiaal is bestand tegen ruw spel en weersinvloeden.

Productspecificaties

Gewicht: 12.5 kg
Inhoud: 1 stuk(s)
Verpakkingsafmetingen: 19.81L x 78.26B x 118.87H cm