green-basics-regenton-vulautomaat-living-black-21

elho Green Basics Regenton Vulautomaat - Living black (Zwart) - Ø 21 x H 0 cm - Ideaal voor kweken en oogsten - 100% gerecycled

elho Green Basics Regenton Vulautomaat -...

€ 35,29
per stuk (incl. btw)

elho Green Basics Regenton Vulautomaat - Living black (Zwart) - Ø 21 x H 0 cm - Ideaal voor kweken en oogsten - 100% gerecycled

elho
Art. nr. 201939053

€ 35,29 per stuk (incl. btw)

Nu besteld, uiterlijk morgen verzonden
Haast je, nog maar 6 stuks beschikbaar
  • Gratis levering vanaf € 40
  • Advies op maat door onze experts
  • Veilig online betalen
Betaal veilig met

Productinformatie "elho Green Basics Regenton Vulautomaat - Living black (Zwart) - Ø 21 x H 0 cm - Ideaal voor kweken en oogsten - 100% gerecycled"

  • Ideale accessoires voor Violaceae, Erica gracilis, Lavandula angustifolia
  • Materiaal: kunststof (Geregenereerd polypropyleen)
  • Vorstbestendig
  • Gemaakt van 100% gerecycled plastic, met windenergie, 100% recyclebaar
  • Makkelijk je regenton en regenpijp verbinden met de green basics regenton vulautomaat.
  • Geschikt voor de green basics regenton plus 110L en 200L.

Ben jij zuinig op water? Met onze nieuwe collectie green basics regenton plus vang je eenvoudig het regenwater op en is het klaar om te hergebruiken. Aanvullende op de regenton plus hebben we de ideale oplossing voor eenvoudige aansluiting van de regenton op de regenpijp, namelijk de green basics regenton vulautomaat. Gemaakt van 100% gerecycleerd materiaal en met windenergie. De regenton is ook 100% recycleerbaar.Universeel De green basics regenton vulautomaat is niet alleen voor elho regentonnen te gebruiken maar ook voor regentonnen van andere merken. Ideaal toch? Eenvoudig te installerenDe vulautomaat is geschikt voor regenpijpen met een diameter van 70, 80 of 100mm. Ook kan de vulautomaat worden gebruikt bij een vierkante regenpijp van 68 x 68mm. Plaats de vulautomaat op de regenpijp en verbind de slang van de vulautomaat met de regenton. En nu... wachten op een regenbui!Nooit natte voeten De green basics regenton vulautomaat vult je regenton automatisch tijdens een regenbui. Wanneer de ton vol is, loopt het overtollige water via de vulautomaat weer terug in de regenpijp en wordt vervolgens afgevoerd. Let op: in geval van extreme regen(buien) is het mogelijk dat de vulautomaat de grote hoeveelheid regen niet aankan en overstroomt. Dit heeft echter geen gevolgen voor de normale werking van de vulautomaat en de regenton.


Over elho

✅ Duurzaamheid voorop ✅ Levenslange kwaliteit ✅ Teruggeven aan de natuur

Bij elho brengen ze de natuur naar jouw thuis, elke dag opnieuw. Met deze potten en accessoires, gemaakt van gerecycled kunststof met behulp van windenergie, streven ze naar duurzaamheid zonder in te leveren op kwaliteit. De producten zijn ontworpen om een leven lang plezier van te hebben, met kleuren die lang mooi blijven dankzij UV-bescherming en vorstbestendigheid.

Teruggeven aan de Natuur Bij elho geloven ze in het teruggeven aan de natuur. De inspiratie wordt gevonden in de natuurlijke kringloop en ze dragen actief bij aan een betere toekomst door te repareren, hergebruiken en recyclen.

Al meer dan 55 jaar vol passie Al meer dan 55 jaar staat elho voor hoogwaardige, Nederlandse ontwerpen die de laatste kleur- en vormtrends volgen. Onze Dutch designers zijn gepassioneerd om de mooiste potten te ontwerpen, omdat groen begint bij een plant en een plant begint bij een pot. Met elho breng je de natuur naar huis op een stijlvolle en verantwoorde manier.

Productspecificaties

Gewicht: 0.38 kg
Inhoud: 1 stuk(s)
Afmetingen: 21L x 21B x 7.7H cm
Verpakkingsafmetingen: 21L x 21B x 7.7H cm