S-Life-jura-lodge

Smoby S. Life jura lodge speelhuis - Green Eco style - L126 x B115 x H132 cm

Smoby S. Life jura lodge speelhuis - Gre...

€ 214,99
per stuk

Smoby S. Life jura lodge speelhuis - Green Eco style - L126 x B115 x H132 cm

(1)
Smoby
Art. nr. 201934986
Eindereeks product

€ 214,99 per stuk (incl. btw)

Nu besteld, uiterlijk donderdag 24/10 verzonden.
13 stuks op voorraad
  • Gratis levering vanaf € 40
  • Advies op maat door onze experts
  • Veilig online betalen
Betaal veilig met

Productinformatie "Smoby S. Life jura lodge speelhuis - Green Eco style - L126 x B115 x H132 cm"

Transformeer uw tuin in een speelparadijs met de Smoby Jura Lodge Playhouse. Dit robuuste, milieuvriendelijke speelhuis biedt uw kinderen een veilige en fantasierijke plek om eindeloos te spelen en te verkennen. De Green Eco versie van dit populaire speelhuis is ontworpen met oog voor duurzaamheid en bevat meer dan 53% gerecycled materiaal.

Unieke Kenmerken van de Smoby Jura Lodge:
  • Duurzaam en Milieuvriendelijk: De Smoby Jura Lodge is gemaakt in Frankrijk en bevat minimaal 53% gerecycled materiaal, wat het een milieuvriendelijke keuze maakt voor bewuste ouders. Het is bovendien anti-UV-behandeld, waardoor het speelhuis zijn kleur behoudt en bestand is tegen de elementen, zodat het jarenlang mee kan gaan in uw tuin.
  • Ruime Speelruimte: Met een ruime binnenruimte biedt deze lodge voldoende plek voor uw kinderen om samen met hun vrienden te spelen. De brede openingen en deurtjes aan zowel de voor- als achterkant zorgen voor een gemakkelijke toegang en bevorderen actieve speelmogelijkheden.
  • Realistisch Design: Het speelhuis heeft twee scharnierende luiken, waarmee kinderen de tijd van de dag kunnen simuleren door ze open of dicht te doen. Dit zorgt voor een realistische speelervaring waarin ze hun verbeelding de vrije loop kunnen laten.
  • Postbode Speeloptie: Uw kinderen kunnen postbode spelen dankzij de speciale vakjes waarin ze brieven kunnen stoppen. Dit voegt een extra spelelement toe dat hun creativiteit en sociale interactie stimuleert.
  • Accessoires en Aanpasbaarheid: De Jura Lodge is ontworpen om mee te groeien met uw kinderen. U kunt het uitbreiden met een verscheidenheid aan optionele accessoires, zoals een zomerkeuken, picknicktafel, parasol, open haard, toegangsdeur, deurbel, wateropvangbak, tuingedeelte of zelfs een lamp op zonne-energie. Zo kunt u het speelhuis aanpassen aan de wensen van uw kleintjes.
  • Voerbak voor Vogels: Bij het speelhuis wordt ook een voerbak geleverd, waarmee de mini-eigenaren de vogels in uw tuin kunnen voeren. Dit zorgt voor een leuke en leerzame interactie met de natuur.


Technische Specificaties:
  • Afmetingen: Breedte 115 cm x Diepte 123 cm x Hoogte 132 cm
  • Materiaal: Hoogwaardige, gerecyclede kunststoffen
  • Kleur: Groene en grijze tinten voor een natuurlijke uitstraling
  • Leeftijd: Geschikt voor kinderen vanaf 2 jaar


Voordelen van de Smoby Jura Lodge:
  • Veilige en Betrouwbare Constructie: De stevige kunststof constructie garandeert de veiligheid van uw kinderen, zelfs bij intensief gebruik.
  • Stimuleert Creatief Spel: Met de realistische functies en uitbreidbare opties kunnen kinderen hun fantasie gebruiken om verschillende rollen en scenario's uit te spelen.
  • Milieuvriendelijk: Het gebruik van gerecyclede materialen en de anti-UV-behandeling maken dit speelhuis een duurzame keuze.
  • Eenvoudige Montage: De Jura Lodge is gemakkelijk te monteren met eenvoudige instructies, zodat uw kinderen snel kunnen beginnen met spelen.

Productspecificaties

Algemene kenmerken - Maximumleeftijd: 12 jaar
Algemene kenmerken - Minimumleeftijd: 2 jaar
Eigenschap materiaal: UV-bestendig
Kleur: Grijs, Beige, Groen
Leeftijdsgroep: Peuter (2-4 j), Kleuter (4-6 j), Schoolkind (6-12 j)
Materiaal: Kunststof
Productgroep: Speelhuisjes & -torens, Speelgoed voor peuters
Rubriek: Speelgoed, Speeltoestellen
Gewicht: 20.5 kg
Inhoud: 1 stuk(s)
Verpakkingsafmetingen: 99.1L x 28.9B x 121.5H cm

Beoordelingen

1 van 1 beoordelingen

5 van 5 sterren


100%

0%

0%

0%

0%


Geef een beoordeling

Deel jouw ervaringen met andere klanten.


9 oktober 2024 12:06

Uitstekend

Super leuk. Net wat ruimer en hoger dan andere speelhuisjes. Kleur past ook mooi in de tuin. Leuk dat er twee deuren in zitten, kunnen de kinderen leuk een rondje lopen. Zorgt voor