moss-off-gazon-5-l-new

BSI Moss OFF anti-mos voor gazon 5L - Bestrijdt en voorkomt mos op natuurlijke wijze - Voor 210m²

BSI Moss OFF anti-mos voor gazon 5L - Be...

€ 49,95
per stuk (incl. btw)

BSI Moss OFF anti-mos voor gazon 5L - Bestrijdt en voorkomt mos op natuurlijke wijze - Voor 210m²

BSI
Art. nr. 201932775

€ 49,95 per stuk (incl. btw)

Nu besteld, uiterlijk maandag 06/05 verzonden.

LET OP: Langere levertermijn! (uiterlijk 06/05 verzonden) ⚠️

11 stuks op voorraad
  • Gratis levering vanaf € 40
  • Advies op maat door onze experts
  • Veilig online betalen
Betaal veilig met

Productinformatie "BSI Moss OFF anti-mos voor gazon 5L - Bestrijdt en voorkomt mos op natuurlijke wijze - Voor 210m²"

Moss OFF - Natuurlijke Mos- en Algenverwijderaar

Moss OFF is een uniek concentraat op basis van natuurlijke ingrediënten, vrij van chemische bestanddelen, dat speciaal is ontwikkeld voor het verwijderen van mos en groene algen. Het product wordt verdund met water en vervolgens met een drukspuit verneveld op de aangetaste oppervlakken. Het is ideaal om te gebruiken op een droge dag, zodat het product gemakkelijk kan opdrogen. Na het opdrogen vormt zich een dun, onzichtbaar en biologisch afbreekbaar laagje, waardoor het mos geen voedingsstoffen meer kan opnemen en uiteindelijk afsterft.

Voordelen van Moss OFF:
- 100% Fysische Werking: Het product werkt volledig op fysische basis, zonder dat er chemische processen aan te pas komen. Dit maakt het veilig in gebruik en milieuvriendelijk.
- Natuurlijke Grondstoffen: Moss OFF is samengesteld uit natuurlijke ingrediënten, waardoor het veilig is voor mens en milieu.
- Eenvoudig in Gebruik: Het product is gemakkelijk toe te passen met een drukspuit en vereist geen ingewikkelde procedures.
- Doeltreffender dan Chemische Producten: Moss OFF biedt een effectieve oplossing voor het verwijderen van mos en algen en is zelfs doeltreffender dan veel chemische producten op de markt.
- Preventief en Curatief Gebruik: Het kan zowel preventief als curatief worden gebruikt, waardoor het zowel geschikt is voor het voorkomen als behandelen van mos- en algengroei.
- Geen Aantasting van Oppervlakken: Het product tast oppervlakken en materialen niet aan, waardoor het veilig is voor gebruik op diverse ondergronden.
- Veilig voor het Biologisch Evenwicht: Moss OFF heeft geen nadelige effecten op het biologisch evenwicht in de tuinvijver of andere natuurlijke ecosystemen.

Met Moss OFF kunnen mos en groene algen effectief worden verwijderd op een veilige, natuurlijke en milieuvriendelijke manier, zonder schade aan oppervlakken of het milieu.

Productspecificaties

Gewicht: 5.2 kg
Inhoud: 1 stuk(s)
Verpakkingsafmetingen: 13L x 18B x 29H cm