Economy-Power-Pellet-Zak-15-Liter

Superfish Economy Power pellet 15 liter - Korrelvoer voor vijvervissen - Compacte korrels voor meer voeding - Uitgebalanceerde voeding voor gezondheid en groei

Superfish Economy Power pellet 15 liter ...

€ 9,49
per stuk (incl. btw)

Superfish Economy Power pellet 15 liter - Korrelvoer voor vijvervissen - Compacte korrels voor meer voeding - Uitgebalanceerde voeding voor gezondheid en groei

Superfish
Art. nr. 201930585

€ 9,49 per stuk (incl. btw)

Nu besteld, uiterlijk morgen verzonden
7 stuks op voorraad
  • Gratis levering vanaf € 40
  • Advies op maat door onze experts
  • Veilig online betalen
Betaal veilig met

Productinformatie "Superfish Economy Power pellet 15 liter - Korrelvoer voor vijvervissen - Compacte korrels voor meer voeding - Uitgebalanceerde voeding voor gezondheid en groei"

  • Korrelvoer voor vijvervissen
  • Compacte korrels voor meer voeding
  • Uitgebalanceerde voeding voor gezondheid en groei

De Superfish Power Pellet is een korrelvoer speciaal ontworpen voor vijvervissen. Het voer is samengesteld met een hogere dichtheid dan traditionele vijversticks, wat betekent dat de korrels compacter zijn en daardoor zwaarder wegen. Dit zorgt ervoor dat wanneer vissen de pellets eten, ze meer voeding binnenkrijgen in vergelijking met het eten van vijversticks van dezelfde hoeveelheid. Het voer is ontwikkeld om te voldoen aan de voedingsbehoeften van vijvervissen en biedt een uitgebalanceerde voeding voor een goede gezondheid en groei. De 15 liter zak bevat een ruime hoeveelheid voer om uw vissen gedurende langere tijd te voeden.

  1. Hogere voedingsdichtheid: Vanwege de compactere aard van de korrels in vergelijking met sticks, kunnen vissen meer voedingsstoffen binnenkrijgen met elke hap. Dit helpt bij het maximaliseren van de voedingsinname van vissen, wat essentieel is voor hun gezondheid en groei.
  2. Geconcentreerde voedingsstoffen: Het korrelvoer is samengesteld met geconcentreerde voedingsstoffen die specifiek zijn ontworpen om aan de voedingsbehoeften van vijvervissen te voldoen. Dit zorgt voor een uitgebalanceerde voeding en ondersteunt de algehele gezondheid en vitaliteit van de vissen.
  3. Minder voederverspilling: Omdat korrels zwaarder zijn dan sticks, hebben ze de neiging om minder snel weg te drijven en kunnen ze gemakkelijker door vissen worden opgepikt. Hierdoor is er minder kans op voederverspilling en blijft de vijver schoner.
  4. Handige verpakking: De verpakking bevat 2 zakken van elk 15 liter, waardoor je een ruime voorraad hebt voor je vijvervissen. Dit maakt het gemakkelijk om regelmatig te voeren zonder dat je vaak nieuw voer hoeft aan te schaffen.

Korrelvoer voor vijvervissen is een handige en efficiënte manier om je vissen te voeden, met name vanwege de hogere voedingsdichtheid van de korrels. Het biedt een uitgebalanceerde voeding en minimaliseert voederverspilling, wat resulteert in gezondere en gelukkigere vissen.

Productspecificaties

Inhoud: 15 l