SOGO-Organic-Zaai-en-stek-plugs-78st

SOGO Organic zaai- en stekplugs - Biologisch afbreekbaar / composteerbaar - Uitgebalanceerde pH en EC

SOGO Organic zaai- en stekplugs - Biolog...

€ 9,95
per stuk (incl. btw)

SOGO Organic zaai- en stekplugs - Biologisch afbreekbaar / composteerbaar - Uitgebalanceerde pH en EC

Sogo
Art. nr. 201929451

€ 9,95 per stuk (incl. btw)

Voor 15:00 besteld, vandaag verzonden
7 stuks op voorraad
  • Gratis levering vanaf € 40
  • Advies op maat door onze experts
  • Veilig online betalen
Betaal veilig met

Productinformatie "SOGO Organic zaai- en stekplugs - Biologisch afbreekbaar / composteerbaar - Uitgebalanceerde pH en EC"

De Sogo biologisch afbreekbare zaai- & stekplugs zijn de perfecte oplossing voor het zaaien en stekken van planten, en bieden een unieke eigenschap om vocht op te nemen, op te slaan en indien nodig aan de plant af te geven. Gemaakt van speciaal behandeld jute, zijn deze plugs geschikt voor elke teeltfase en volledig biologisch afbreekbaar.

Belangrijkste kenmerken:
- Perfect uitgebalanceerde pH & EC: De zaai- & stekplugs bieden een optimale omgeving voor de groei van zaailingen en stekken, met een juiste balans van pH en elektrische geleidbaarheid (EC).

- Versneld kiemproces en stimulatie van wortelgroei: Dankzij de unieke eigenschappen van de plugs wordt het kiemproces versneld en wordt de wortelgroei gestimuleerd, wat resulteert in gezondere en sterkere planten.

Gebruiksaanwijzing:
- Plaatsing van de plugs: Giet water over de tray totdat alle plugs goed verzadigd zijn.
- Toevoeging van voedingsstoffen: Indien nodig kunnen voedingsstoffen worden toegevoegd voordat er gezaaid wordt.
- Zaaien en stekken: Zaai lichtkiemers bovenop de plug en druk andere zaden lichtjes in de plug. Optioneel kan een beetje vermiculiet boven op de plugs worden gestrooid.
- Plaatsing in een kweekkas: Plaats het geheel in een kweekkas om een optimaal groeiklimaat te creëren.
- Minder water geven na ontkiemen: Na het ontkiemen is het belangrijk om minder water te geven om de wortelgroei te stimuleren.

Productkenmerken:
- Gemakkelijk wortelgroei controleren: Door de transparante eigenschappen van de plugs kun je gemakkelijk de wortelgroei controleren en de ontwikkeling van de planten volgen.
- Plugs 100% composteerbaar: Na gebruik kunnen de plugs worden gecomposteerd, waardoor ze een milieuvriendelijke keuze zijn.
- Goede water/luchtverhouding: De plugs zorgen voor een optimale balans tussen water en lucht, wat essentieel is voor een gezonde groei van de planten.

Productspecificaties

Inhoud: 1 stuk(s)
Verpakkingsafmetingen: 13L x 13B x 19H cm