Le-chat-waspoeder-2-28kg-38sc-sensitive-marseille-aloe-vera

Le Chat Sensitive waspoeder - Marseille en Aloe Vera - 2.28 KG voor 38 wasbeurten

Le Chat Sensitive waspoeder - Marseille ...

€ 14,99
per stuk (incl. btw)

Le Chat Sensitive waspoeder - Marseille en Aloe Vera - 2.28 KG voor 38 wasbeurten

Le chat
Art. nr. 201928171

€ 14,99 per stuk (incl. btw)

Nu besteld, uiterlijk morgen verzonden
Voldoende voorraad
  • Gratis levering vanaf € 40
  • Advies op maat door onze experts
  • Veilig online betalen
Betaal veilig met

Productinformatie "Le Chat Sensitive waspoeder - Marseille en Aloe Vera - 2.28 KG voor 38 wasbeurten"

Geniet van een irritatievrije huid met Le Chat Sensitive waspoeder, speciaal ontwikkeld voor de gevoelige huid. Dit wasmiddel bevat marseillezeep, bekend om zijn natuurlijke zachtheid en gemakkelijke spoeling, waardoor het ideaal is voor zowel baby- en kinderhuidjes als voor volwassenen. Dermatologen hebben dit wasmiddel ontwikkeld en goedgekeurd, waardoor het een betrouwbare keuze is voor wie zorg draagt voor een gevoelige huid.

Marseillezeep en Aloë Vera: Het waspoeder bevat marseillezeep en aloë vera, natuurlijke ingrediënten die bijdragen aan de zachtheid van de formule en gemakkelijk uit te spoelen zijn.
Hypoallergeen parfum: Met een hypoallergeen parfum dat speciaal is ontwikkeld voor gevoelige huidtypes, respecteert Le Chat Sensitive de integriteit van de opperhuid van mensen met een gevoelige huid.
Dermatologisch getest: Dit wasmiddel is dermatologisch getest en goedgekeurd, en bevat geen bestanddelen met een bekend allergierisico.
Duurzaamheid: De Le Chat Sensitive waspoederdoos is gemaakt van 80% gerecycled papier en is volledig recyclebaar, waardoor het een duurzame keuze is.
Krachtige enzymen: Krachtige enzymen zorgen ervoor dat het waspoeder doeltreffend blijft voor het wasgoed.

Gebruiksaanwijzing:
Volg nauwkeurig de doseerinstructies op de verpakking, rekening houdend met de waterhardheid in je regio en de hoeveelheid was. Giet het waspoeder niet rechtstreeks op het wasgoed. Raadpleeg de wasinstructies en tips vermeld op het etiket van je kleding voor het beste resultaat.

Productspecificaties

Gewicht: 2.3 kg
Inhoud: 2.28 kg
Verpakkingsafmetingen: 9.9L x 19.8B x 28.8H cm