Finish-tabs-Powerball-80-tabs-power-Allin1-regular

Finish Power All-in-1 Powerball vaatwastabletten - 80 tabletten - Regular

Finish Power All-in-1 Powerball vaatwast...

€ 13,49
per stuk

Finish Power All-in-1 Powerball vaatwastabletten - 80 tabletten - Regular

(0)
Finish
Art. nr. 201928170

€ 13,49 per stuk (incl. btw)

Voor 15:00 besteld, vandaag verzonden
Voldoende voorraad
  • Gratis levering vanaf € 40
  • Advies op maat door onze experts
  • Veilig online betalen
Betaal veilig met

Productinformatie "Finish Power All-in-1 Powerball vaatwastabletten - 80 tabletten - Regular"

Ontdek de ongeëvenaarde reinigingskracht van Finish Power All in One Regular Vaatwastabletten. Deze tabletten bieden een complete oplossing voor uw vaatwasbehoeften, zodat uw servies, bestek en pannen elke keer weer glanzend en schoon uit de vaatwasser komen.

Innovatieve Powerball voor Diepe Reiniging

Onze unieke Powerball in elk vaatwastablet versterkt de scrubkracht van de tablet vanaf de eerste wasbeurt. Het zorgt voor een krachtige en diepe reiniging, zelfs op de meest hardnekkige etensresten, en laat uw vaat stralen met een ongeëvenaarde glans.

Milieuvriendelijke Formule zonder Individuele Verpakking

Elke vaatwastablet van Finish is voorzien van een 100% wateroplosbare folie. Dit betekent geen gedoe meer met het verwijderen van individuele verpakkingen en minder plastic afval. Gewoon het tablet in de vaatwasser plaatsen en genieten van de uitstekende resultaten.

Alles-in-Eén Functionaliteit

Finish Power All in One Vaatwastabletten bieden meer dan alleen schoonmaak. Ze bevatten een geavanceerde ontvettende werking die vet en etensresten moeiteloos verwijdert, en een anti-kalkfunctie die kalkaanslag voorkomt en de levensduur van uw vaatwasser verlengt. Bovendien zorgen de tabletten voor een effectieve reiniging zonder voorspoelen, wat helpt bij het besparen van water.

Efficiënt en Zuinig: Minder Waterverbruik

Gebruik van deze tabletten betekent ook dat u minder water verspilt. Volgens een studie uitgevoerd door ISPOS in Frankrijk in 2019, bespaart u tot wel 60 liter water door het voorspoelen over te slaan en direct te vertrouwen op de kracht van Finish Power All in One.

Verpakking van 80 Tabletten voor Langdurig Gebruik

Deze verpakking bevat 80 Finish Power All in One Regular Vaatwastabletten, genoeg voor vele weken van vlekkeloos schone vaat. Ideaal voor gezinnen en drukke huishoudens die op zoek zijn naar betrouwbare en effectieve vaatwasoplossingen.

Productspecificaties

Inhoud: 80 stuk(s)

Beoordelingen

0 van 0 beoordelingen

Geef een beoordeling

Deel jouw ervaringen met andere klanten.