Cleansystem-borstel-voor-fiets

GARDENA Cleansystem borstel voor fiets / aanhangwagen / kinderwagen

GARDENA Cleansystem borstel voor fiets /...

€ 22,99
per stuk (incl. btw)

GARDENA Cleansystem borstel voor fiets / aanhangwagen / kinderwagen

GARDENA
Art. nr. 201922716

€ 22,99 per stuk (incl. btw)

Nu besteld, uiterlijk morgen verzonden
Haast je, nog maar 4 stuks beschikbaar
  • Gratis levering vanaf € 40
  • Advies op maat door onze experts
  • Veilig online betalen
Betaal veilig met

Productinformatie "GARDENA Cleansystem borstel voor fiets / aanhangwagen / kinderwagen"

Maak het schoonmaken van je fiets, aanhanger of kinderwagen eenvoudig en efficiënt met de GARDENA Cleansystem fietsborstel. Met zijn handige watervoerende ontwerp sluit je de borstel gemakkelijk aan op je tuinslang en begin je direct met schoonmaken.

De borstel is ontworpen voor het aanpakken van alle hoeken en kieren van je fiets. De stevige borstelharen verwijderen hardnekkig vuil van het frame, terwijl de zachtere spons zorgt voor een veilige reiniging van kwetsbare onderdelen zoals de spaken. Met de speciale wigvorm kom je zelfs gemakkelijk tussen de spaken.

Dankzij de regelbare waterhoeveelheid op het handvat van de borstel, heb je de controle over de waterstroom zonder heen en weer te hoeven lopen naar de kraan. Voor extra reinigingskracht bij hardnekkig vuil kun je de Cleansystem-reinigingssticks gebruiken, die je eenvoudig in de aansluitnippel van de borstel plaatst.

De GARDENA fietsborstel is gemaakt van hoogwaardige materialen en is UV- en vorstbestendig, waardoor hij perfect geschikt is voor buitengebruik. Met 5 jaar garantie na registratie op gardena.com/registration ben je verzekerd van duurzaamheid en betrouwbaarheid. Maak het poetsen van je fiets een fluitje van een cent met deze handige fietsborstel van GARDENA.

Productspecificaties

Gewicht: 0.203 kg
Inhoud: 1 stuk(s)
Verpakkingsafmetingen: 8L x 6.4B x 30.4H cm