Intelligente-waterreservoir

GARDENA waterreservoir voor automatische bewatering - 10,5 liter inhoud - Te combineren met AquaBloom set of de Vakantiebewateringsset

GARDENA waterreservoir voor automatische...

€ 21,49
per stuk (incl. btw)

GARDENA waterreservoir voor automatische bewatering - 10,5 liter inhoud - Te combineren met AquaBloom set of de Vakantiebewateringsset

GARDENA
Art. nr. 201922673

€ 21,49 per stuk (incl. btw)

Nu besteld, uiterlijk morgen verzonden
Haast je, nog maar 3 stuks beschikbaar
  • Gratis levering vanaf € 40
  • Advies op maat door onze experts
  • Veilig online betalen
Betaal veilig met

Productinformatie "GARDENA waterreservoir voor automatische bewatering - 10,5 liter inhoud - Te combineren met AquaBloom set of de Vakantiebewateringsset"

Het Waterreservoir 10,5 liter van GARDENA biedt een handige oplossing voor het bewateren van je planten, zelfs wanneer je niet thuis bent. Hier zijn enkele kenmerken en voordelen van dit waterreservoir:

- Geen kraanaansluiting nodig: Met dit waterreservoir heb je geen directe aansluiting op een waterkraan nodig, waardoor het ideaal is voor gebruik op balkons of op plaatsen waar geen waterbron beschikbaar is.

- Compatibiliteit met bewateringssystemen: Het waterreservoir kan worden gebruikt in combinatie met de AquaBloom Set of de Vakantiebewateringsset van GARDENA, waardoor je planten automatisch worden bewaterd volgens een vooraf ingesteld schema.

- Ruimtebesparend en discreet: Dankzij het slanke design kan het waterreservoir discreet worden geplaatst in de woonruimte of op het balkon, zonder veel ruimte in beslag te nemen.

- Uitbreidbaar: Als je voor langere tijd weg bent, kun je extra reservoirs aansluiten om het watervolume te vergroten, zodat je planten voldoende water krijgen gedurende je afwezigheid.

- Milieuvriendelijk: Het waterreservoir is vervaardigd uit tot 80% gerecycled materiaal, waardoor het een milieuvriendelijke keuze is voor het bewateren van je planten.

- Hoogwaardige kwaliteit: Het waterreservoir wordt geproduceerd in Duitsland en staat bekend om zijn hoogwaardige productkwaliteit, waardoor je kunt vertrouwen op betrouwbare prestaties en duurzaamheid.

Met het Waterreservoir 10,5 liter van GARDENA kun je genieten van zorgeloze plantverzorging, zelfs wanneer je op vakantie bent of niet thuis bent om voor je planten te zorgen.

Productspecificaties

Gewicht: 0.76 kg
Inhoud: 1 stuk(s)
Verpakkingsafmetingen: 30L x 19B x 38H cm