Lenor-wasverzachter-41sc-861ml-Jasmijn-Rose-de-mai-Bliss

Lenor wasverzachter 'Jasmijn en Rose de mai' Bliss - 861ML voor 41 wasbeurten

Lenor wasverzachter 'Jasmijn en Rose de ...

€ 4,99
per stuk (incl. btw)

Lenor wasverzachter 'Jasmijn en Rose de mai' Bliss - 861ML voor 41 wasbeurten

Lenor
Art. nr. 201921972

€ 4,99 per stuk (incl. btw)

Nu besteld, uiterlijk maandag 06/05 verzonden.

LET OP: Langere levertermijn! (uiterlijk 06/05 verzonden) ⚠️

Voldoende voorraad
  • Gratis levering vanaf € 40
  • Advies op maat door onze experts
  • Veilig online betalen
Betaal veilig met

Productinformatie "Lenor wasverzachter 'Jasmijn en Rose de mai' Bliss - 861ML voor 41 wasbeurten"

Lenor Jasmijn en Rose de Mai wasverzachter biedt langdurige frisheid met plantaardige zachtheid, waardoor je een week lang kunt genieten van een heerlijk fris bed. Roep pure verrukking op met deze weelderige mix van luxe bloemen en een vleugje rode bessen, die je zintuigen prikkelt en de geest verwent.

Deze wasverzachter van Lenor combineert de betoverende geur van Jasmijn met de verfijnde tonen van Rose de Mai, en voegt een subtiele hint van rode bessen toe voor een onweerstaanbaar aroma. Elke wasbeurt wordt een luxe ervaring, terwijl plantaardige zachtheid wordt toegevoegd aan je kleding.

Lenor Jasmijn en Rose de Mai is gemaakt met plantaardige zachtheid, waarbij 85% van de ingrediënten die bijdragen aan de zachtheid van Lenor van plantaardige oorsprong zijn. Dermatologisch getest en veilig voor je huid, zelfs na contact met gewassen stoffen.

Met trots geproduceerd in Frankrijk, wordt deze wasverzachter geleverd in een fles van 100% gerecycled plastic (exclusief dop en etiket), die opnieuw kan worden gerecycled. Kies Lenor Jasmijn en Rose de Mai voor een fris resultaat, zelfs bij snelle en koude wasprogramma's, en omhul jezelf in de pure verrukking van deze weelderige geurcombinatie.

Productspecificaties

Gewicht: 0.95 kg
Inhoud: 0.861 l