Lenor-wasverzachter-41sc-861ml-Gemberlelie-Guava-Escape

Lenor wasverzachter 'Gemberlelie en Guava' Escape - 861ML voor 41 wasbeurten

Lenor wasverzachter 'Gemberlelie en Guav...

€ 4,99
per stuk (incl. btw)

Lenor wasverzachter 'Gemberlelie en Guava' Escape - 861ML voor 41 wasbeurten

Lenor
Art. nr. 201921971

€ 4,99 per stuk (incl. btw)

Nu besteld, uiterlijk maandag 06/05 verzonden.

LET OP: Langere levertermijn! (uiterlijk 06/05 verzonden) ⚠️

Voldoende voorraad
  • Gratis levering vanaf € 40
  • Advies op maat door onze experts
  • Veilig online betalen
Betaal veilig met

Productinformatie "Lenor wasverzachter 'Gemberlelie en Guava' Escape - 861ML voor 41 wasbeurten"

Lenor Gemberlelie en Guave wasverzachter biedt langdurige frisheid met plantaardige zachtheid, waardoor je een week lang kunt genieten van een heerlijk fris bed. Laat je zintuigen ontwaken en ontsnap naar de vrije natuur met de verkwikkende geur van Gemberlelie, gecombineerd met tonen van Guave.

Deze wasverzachter van Lenor brengt de levendige geur van Gemberlelie en het exotische aroma van Guave samen, waardoor elke wasbeurt een verfrissende ervaring wordt. De unieke geurcombinatie neemt je mee op een geurige reis, terwijl plantaardige zachtheid wordt toegevoegd aan je kleding.

Lenor Gemberlelie en Guave is gemaakt met plantaardige zachtheid, waarbij 85% van de ingrediënten die bijdragen aan de zachtheid van Lenor van plantaardige oorsprong zijn. Dermatologisch getest en veilig voor je huid, zelfs na contact met gewassen stoffen.

Met trots geproduceerd in Frankrijk, wordt deze wasverzachter geleverd in een fles van 100% gerecycled plastic (exclusief dop en etiket), die opnieuw kan worden gerecycled. Kies Lenor Gemberlelie en Guave voor een fris resultaat, zelfs bij snelle en koude wasprogramma's, en laat de natuurlijke geur je zintuigen verlevendigen.

Productspecificaties

Gewicht: 0.95 kg
Inhoud: 0.861 l