Lenor-wasverzachter-41sc-861ml-Zeebries-Fresh

Lenor wasverzachter 'Zeebries' Fresh - 861ML voor 41 wasbeurten

Lenor wasverzachter 'Zeebries' Fresh - 8...

€ 4,99
per stuk (incl. btw)

Lenor wasverzachter 'Zeebries' Fresh - 861ML voor 41 wasbeurten

Lenor
Art. nr. 201921970

€ 4,99 per stuk (incl. btw)

Tijdelijk uitverkocht
  • Gratis levering vanaf € 40
  • Advies op maat door onze experts
  • Veilig online betalen
Betaal veilig met

Productinformatie "Lenor wasverzachter 'Zeebries' Fresh - 861ML voor 41 wasbeurten"

Lenor Zeebries wasverzachter biedt langdurige frisheid, waardoor je een week lang kunt genieten van een heerlijk fris bed. Haal diep adem terwijl de verfrissende zeebries je huid streelt en al je zintuigen prikkelt. Deze wasverzachter combineert witte bloemen met heldere maritieme tonen en een vleugje versgeperste limoen.

Ervaar de verkwikkende geur van Lenor Zeebries terwijl de witte bloemen samensmelten met de frisse maritieme tonen en de sprankelende hint van limoen. Deze unieke geurcombinatie brengt de frisheid van de zee naar je wasgoed, waardoor elke wasbeurt een verkwikkende ervaring wordt.

Lenor Zeebries wasverzachter is gemaakt met plantaardige zachtheid, waarbij 85% van de ingrediënten die bijdragen aan de zachtheid van Lenor van plantaardige oorsprong zijn. Dermatologisch getest en veilig voor je huid, zelfs na contact met gewassen stoffen.

Geproduceerd met trots in Frankrijk, wordt deze wasverzachter geleverd in een fles van 100% gerecycled plastic (exclusief dop en etiket), die opnieuw kan worden gerecycled. Kies Lenor Zeebries voor een fris resultaat, zelfs bij snelle en koude wasprogramma's, en breng de verkwikkende geur van de zee naar je wasgoed.

Productspecificaties

Gewicht: 0.95 kg
Inhoud: 0.861 l