Famiflora rieten mat / privacyscherm - 500 x 120 cm - Ø5/8 mm

Famiflora rieten mat / privacyscherm - 5...

€ 32,95
per stuk

Famiflora rieten mat / privacyscherm - 500 x 120 cm - Ø5/8 mm

(0)
Famiflora
Art. nr. 201919904

€ 32,95 per stuk (incl. btw)

Voor 15:00 besteld, vandaag verzonden
Haast je, nog maar 3 stuks beschikbaar
  • Gratis levering vanaf € 40
  • Advies op maat door onze experts
  • Veilig online betalen
Betaal veilig met

Productinformatie "Famiflora rieten mat / privacyscherm - 500 x 120 cm - Ø5/8 mm"

  • Afmetingen: 1,2 m hoog x 5 m lang
  • Diameter rietstengels: 5-8 mm
  • Materiaal: 100% natuurlijk riet
  • Geschikt voor tuinen, terrassen, balkons en meer

Wil je een vleugje natuur en rustieke charme aan je tuin, terras of balkon toevoegen? De Famiflora rieten mat is de perfecte oplossing om zowel privacy te creëren als een warme, organische sfeer in je buitenruimte te brengen. Stel je voor: een rustige middag in je tuin, omringd door het natuurlijke gevoel van riet dat je beschermt tegen nieuwsgierige blikken en je een oase van rust biedt.

Sfeervolle Privacy

Met een hoogte van 1,2 meter en een indrukwekkende lengte van 5 meter, is deze rieten mat ontworpen om een aanzienlijk oppervlak te bedekken. De mat is gemaakt van rietstengels met een diameter van 5 tot 8 mm, waardoor hij stevig en duurzaam is. Dit privacyscherm is ideaal voor het afschermen van je tuin, terras of balkon tegen inkijk, zonder dat je het gevoel hebt opgesloten te zijn. De natuurlijke kleuren en texturen van het riet voegen een esthetisch aantrekkelijke touch toe aan elke buitenruimte, waardoor je tuin een gezellige en intieme sfeer krijgt.

Praktische en stijlvolle toepassing

De Famiflora rieten mmat is niet alleen functioneel maar ook een decoratieve aanvulling op je buitenomgeving. Of je nu een bestaande omheining wilt verfraaien of een volledig nieuwe afscheiding wilt creëren, deze mat past zich moeiteloos aan jouw wensen aan. Zijn veelzijdigheid maakt hem perfect voor verschillende stijlen, van moderne tuinen tot meer bohemian settings.

Installatie is eenvoudig en snel. De mat kan gemakkelijk worden bevestigd aan hekwerken, muren of relingen met behulp van binddraad of kabelbinders. Hierdoor kun je zonder gedoe een stevige en aantrekkelijke afscheiding creëren. Bovendien, dankzij het lichte gewicht van de mat, is hij gemakkelijk te verplaatsen of op te bergen wanneer dat nodig is.

Duurzaam en milieuvriendelijk

Gemaakt van 100% natuurlijk riet, is deze mat een milieuvriendelijke keuze voor je tuin. Het riet is sterk en bestand tegen verschillende weersomstandigheden, waardoor het scherm zowel in de zomer als in de winter zijn charme en functionaliteit behoudt.

Naast het bieden van privacy, fungeert de rieten mat ook als een effectieve windbreker. De stevige rietstengels helpen de windstroom te verminderen, wat zorgt voor een aangenamer buitenklimaat, zelfs op winderige dagen. De natuurlijke ventilatie die door de openingen tussen de rietstengels ontstaat, zorgt ervoor dat de lucht vrij kan circuleren zonder dat je volledig afgesloten bent van de buitenwereld.

Productspecificaties

Gewicht: 15 kg
Inhoud: 1 stuk(s)
Verpakkingsafmetingen: 30L x 30B x 120H cm

Beoordelingen

0 van 0 beoordelingen

Geef een beoordeling

Deel jouw ervaringen met andere klanten.