Hanglamp-D28xH22cm-bamboe

Atmosphera bamboe hanglamp voor kinderkamer - Hoogte 22 cm - Op netstroom - Maximaal vermogen: 40W - E27 Fitting

Atmosphera bamboe hanglamp voor kinderka...

€ 28,99
per stuk

Atmosphera bamboe hanglamp voor kinderkamer - Hoogte 22 cm - Op netstroom - Maximaal vermogen: 40W - E27 Fitting

Atmosphera
Art. nr. 201910372

€ 28,99 per stuk (incl. btw)

Nu besteld, uiterlijk morgen verzonden
Voldoende voorraad
  • Gratis levering vanaf € 40
  • Advies op maat door onze experts
  • Veilig online betalen
Betaal veilig met

Productinformatie "Atmosphera bamboe hanglamp voor kinderkamer - Hoogte 22 cm - Op netstroom - Maximaal vermogen: 40W - E27 Fitting"

  • Hoogte: 22cm
  • Voeding: netstroom
  • Type lamp: E27
  • Maximaal vermogen: 40W

Geef de kinderkamer een vleugje charme en warmte met deze prachtige bamboe hanglamp. Met een hoogte van 22 cm is deze lamp perfect om een gezellige sfeer te creëren in de ruimte van je kind.

De lamp is vervaardigd uit hoogwaardig bamboe, wat niet alleen voor een natuurlijke uitstraling zorgt maar ook duurzaamheid garandeert. De combinatie van bamboe, ijzer en polyester leidt tot een uniek en aantrekkelijk design.

Met afmetingen van L. 28 x B. 28 x H. 22 cm en een bijbehorend snoer van 80 cm kun je de lamp eenvoudig op de gewenste hoogte hangen. Of het nu boven een nachtkastje is, in een knusse leeshoek of elders in de kinderkamer, deze bamboe hanglamp functioneert niet alleen als een praktische lichtbron, maar voegt ook een decoratief element toe dat een rustgevende en warme sfeer brengt in de ruimte.

Deze hanglamp is de perfecte toevoeging om een betoverende ambiance te creëren, waar je kind kan genieten van het lezen van favoriete verhalen of rustig in slaap kan vallen. Breng een stukje natuurlijke schoonheid en comfort in de kinderkamer met de hanglamp voor kinderen.

Productspecificaties

Gewicht: 0.4 kg
Inhoud: 1 stuk(s)
Verpakkingsafmetingen: 28L x 22B x 28H cm