Lenor-Fabric-Softener-1-748ltr-Divine-Ruby-Jasmine-76sc

Lenor Fabric Softener 1,748L - Divine Ruby Jasmine - 76 Wasbeurten

Lenor Fabric Softener 1,748L - Divine Ru...

€ 5,99
per stuk (incl. btw)

Lenor Fabric Softener 1,748L - Divine Ruby Jasmine - 76 Wasbeurten

Lenor
Art. nr. 201893185

€ 5,99 per stuk (incl. btw)

Tijdelijk uitverkocht
  • Gratis levering vanaf € 40
  • Advies op maat door onze experts
  • Veilig online betalen
Betaal veilig met

Productinformatie "Lenor Fabric Softener 1,748L - Divine Ruby Jasmine - 76 Wasbeurten"

Met de Ruby Jasmine wasverzachter geniet je tot wel 1 week lang van frisheid, waardoor je kleding altijd aangenaam ruikt. Bovendien maakt deze wasverzachter je kleding gemakkelijker te strijken, wat tijd bespaart tijdens het huishouden.

De grote verpakking van 1748 ml is niet alleen handig, maar ook milieuvriendelijker, omdat je minder verpakkingen hoeft weg te gooien. Je kunt deze wasverzachter gebruiken voor al je kleding, handdoeken, beddengoed en andere stoffen om ze zacht en fris te houden.

Voeg simpelweg deze wasverzachter toe aan je wascyclus, samen met Lenor 2in1 wasmiddel voor een grondige reiniging en een bijpassende geur. Hierdoor blijft je kleding in topconditie en ruikt het altijd verrukkelijk.

In het kort, als je op zoek bent naar wasverzachter die langdurige frisheid en onweerstaanbare zachtheid biedt, dan is Lenor's Ruby Jasmine wasverzachter in een grootverpakking van 1748 ml de perfecte keuze voor jou. Het bespaart tijd, geld en is ook nog eens vriendelijk voor het milieu, terwijl het je een goddelijke ervaring biedt in je heerlijk zachte en fris ruikende kleding. 🌸👚🌼

Productspecificaties

Gewicht: 1.9 kg
Inhoud: 1.748 l