Calgon-Washing-Machine-Cleaner-2-5ltr-3in1-Gel-50sc

Calgon Wasmachine Cleaner 'Power Gel' 3in1 - 2,5 L

Calgon Wasmachine Cleaner 'Power Gel' 3i...

€ 14,50
per stuk (incl. btw)

Calgon Wasmachine Cleaner 'Power Gel' 3in1 - 2,5 L

Calgon
Art. nr. 201888972

€ 14,50 per stuk (incl. btw)

Tijdelijk uitverkocht
  • Gratis levering vanaf € 40
  • Advies op maat door onze experts
  • Veilig online betalen
Betaal veilig met

Productinformatie "Calgon Wasmachine Cleaner 'Power Gel' 3in1 - 2,5 L"

Hoe harder je water is, hoe meer kalk er in je wasmachine terechtkomt. Bij elke wasbeurt verzamelen kalkresten zich in de machine. Na verloop van tijd kan dit ervoor zorgen dat verwarmingselementen oververhit raken, slangen verstopt raken en de trommel moeilijker draait.
De vloeibare Power Gel van Calgon helpt je machine te beschermen tegen deze schade door kalkaanslag te voorkomen. Minder kalkaanslag betekent niet alleen minder problemen en schade aan uw wasmachine, maar ook minder energieverbruik.
Calgon's 3in1 Power Formula helpt ook om uw machine schoon te houden van geurveroorzakende deeltjes. Het verwijdert wasmiddelresten, kledingvezels en vuil. Lelijke zeepresten worden ook verwijderd met de effectieve 3in1 formule. Deze resten kunnen de oorzaak zijn van nare geurtjes in uw wasmachine.
Calgon 3in1 Power Gel kan bij elke wasbeurt gebruikt worden om alle belangrijke onderdelen van uw wasmachine die in contact komen met water te beschermen en te reinigen. Gebruik de vloeibare gel om kalkaanslag te verwijderen samen met conventioneel wasmiddel. Voeg het toe aan het hoofdwasvak naast het wasmiddel en doseer het wasmiddel zoals voor zacht water, dit is de laagste dosering. Deze fles bevat 2,5 L en is goed voor ongeveer 50 wasbeurten.

Productspecificaties

Inhoud: 2.5 l